Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Після втечі Януковича, відбулося наймасштабніше за останній час переформатування влади: від створення нової парламентської коаліції до призначення нових голів ОДА в регіонах.

Тернопілля, згідно з квотним принципом розподілу посад між головними учасниками (Батьківщина, Свобода, Удар), відійшло до свободівців.

Таким чином, побратими О.Тягнибока отримали повну владу в нашій області. І тут почалося головне випробування їхніх моральних та ділових якостей.

Про ділову хватку свободівців відомо на прикладі роботи колишнього податківця, а нині міського голови Тернополя Сергія Надала. Розграбоване місто, знищені парки, відкати та хабарі – те, чим може похвалитися особисто Сергій Віталійович і що мовчки терплять свободівські депутати, які ділять з ним відповідальність за такий стан справ.

Але обласні свободівські чиновники нічим не кращі.

Скандалом обернулося намагання майданівки Марії Чашки протягнути рішення про відчуження декількох гектарів землі в елітному приміському селі Петриків.

Тепер скандали переросли і в міжлюдські взаємини: побратими почали звинувачувати та підставляти один одного.

Якщо в свободівських рядах не станеться розколу, то демарш окремих тягнибоківців – справа часу.

Як стверджують наближені до Марії Чашки працівники ОДА, вона вирішила працевлаштувати свого сина … керівником прес-служби голови ОДА. 

Для цього Марія Теодорівна написала доповідну на свого побратима по партії і теперішнього керівника прес-служби Костянтина Красовського. Мовляв, той нічого не робить, не виконує доручень, застосовує формальний підхід до виконання службових обов’язків, неналежно організував співпрацю з журналістами, затягує у виставлянні новин на сайт тощо.

Насправді, такого і слід було очікувати, адже «космонавт» Красовський ніякого відношення до журналістики не мав, допоки, вже перебуваючи на посаді, за дивних обставин не став членом Національної спілки журналістів.

Підлеглий Чашки (а саме вона, за розподілом обов’язків є куратором прес-служби) пробував писати пояснення, але вплив Марії Теодорівни на голову ОДА Олега Сиротюка виявився більшим і Костя, намагаючись уникнути догани (за 2 догани передбачено звільнення) найімовірніше втік на лікарняне. Інакше як пояснити, чому анонси про участь Сиротюка у заходах у соціальній мережі «Фейсбук» (розділ «Тернопільські ЗМІ») розміщує Світлана Чихарівська, яка раніше працювала виключно з заступником Леонідом Бицюрою.

Тим часом, син Марії Чашки стажується в прес-службі Тернопільської міськради, де ще донедавна працювала сама Чашка.

Хлопчина живе спокійним розміреним життям дитини, що претендує на «мажорство».  Постійно в робочий час «тусується» з своїми однолітками, яким по 19-20 років, в депутатській кімнаті. Саме там був штаб під час блокування роботи ОДА під час Революції Гідності. Підозрюють, що там досі зберігається частина грошей з тернопільського Майдану.

Якщо конфлікт між Чашкою та Красовським набере обертів, то вже скоро підлеглим Марії Теодорівни виявиться її син, що напряму заборонено антикорупційним законодавством.

Чи розуміє це пані Чашка? Думаємо, що так… Бо після зміни голови ОДА, вона залишиться безробітною, а син матиме хоч якусь посаду…

"Тернопільський тиждень"

Коментарі  

 
+2 #3 ВАСz 02.07.2014 16:51
Дуже яскравий приклад стався з свободівцем Прусом-губернатором Хмельниччинм,ду маю, що скоро буде і в Тернополі, люди мовчати довго не будуть
Цитувати
 
 
-6 #2 Павло 01.07.2014 23:55
Надал якраз місто розвинув після нездар-попередників
Цитувати
 
 
-4 #1 яркоп 01.07.2014 21:34
Говорити про те, що Надал розграбував місто у той час коли він зробив для міста за 3 роки більше ніж Заставний, Левків, Кучеренко і Негода разомм взяті - як мінімум неетично!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...