Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

3 липня має відбутися чергова сесія Тернопільської обласної ради. Одне з питань, яке буде розглядатися, стосується прийняття рішення про співфінансування разом з Кабміном інвестиційних проектів в нашій області. 

В березні цього року облдержадміністрація вже відправляла до Києва перелік інвестиційних проектів, що будуть реалізовуватися у 2014 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку по Тернопільській області, однак згодом документ відкликали і внесли зміни. 

Після цього деякі об’єкти пропали, натомість внесено такі об’єкти, як «очисні споруди міста Гусятин» - планова вартість 10 млн.грн. та «будівництво школи село Кушлин Кременецького району» - ще 3 млн.грн. 

За задумам свободівської влади, кошти на ці об’єкти мають перепасти фірмі «Технобуд», яку пов’язують з депутатом міської ради, колишнім регіоналом Лукіним. Хто призабув, то нагадаємо – це саме та фірма «Технобуд», яка оскандалилася з ремонтом пологового будинку у Тернополі, на який ТОДА, очолювана тоді ще запеклим регіоналом Хоптяном, який навіть був готовий померти за свого януковича, виділяла десятки мільйонів гривень. І проти посадових осіб саме цієї фірми прокуратура порушувала карні справи.

Але, схоже, свободівці це забули?

До речі, попередній перелік вже пройшов повне узгодження на рівні Кабінету Міністрів. Не виключено, що 2 нових об’єкти повернуть всю процедуру погодження на початок і під питанням залишиться, чи взагалі на Тернопільщину дадуть якість кошти, щоб встигнути їх освоїти ще в цьому році. 

Таким чином, фірма «Технобуд» після «правильного» коректування переліку буде освоювати майже третину всіх коштів, що будуть спрямовані на інвестиційно привабливі об’єкти області.

Чи, можливо, серед свободівських депутатів у обласній раді ще залишилися адекватні та порядні люди, які нагадають, як безрезультативно і зі скандалами ця фірма вже "розпоряджалася" бюджетними коштами за Хоптяна? Завтра побачимо...

«Тернопільський тиждень»

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.