Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Дружина начальника управління стратегічного розвитку міста Юрія Дейнеки, якого, до слова, ТТ вважає одним з небагатьох дійсно фахових та професійних і порядних чиновників у Тернопільській міськраді, Олена Дейнека, звернулася в соцмережі до його колег в мерії. І зробила вона це щиро, відверто і сміливо.

«До Каті Калуш і в її особі Тернопільській міській раді. Можете і надалі писати про події у ТМР і в Тернополі зокрема непрофесійно, невиважено. В принципі, що можна очікувати від засилля побратимів, а не фахівців. Можете і надалі видаляти мої коменти у своїх не завжди елегантних есе - це мало змінить моє відношення. Краще навчитись подавати інформацію адекватно (що малоймовірно), або взагалі нічогоне подавати
Ви можете і надалі "наїзжати" на мого чоловіка, мовляв, як некорпоративно себе я повожу. Так ось, я дійсно не почуваюсь корпоративно, оскільки не вважаю сьогоднішню провладну команду дієвою і професійною. Я більше розчарована, аніж щаслива, що мій чоловік працює у ТМР.
І ще одне у світлі нового тренду активізації ТМР у соцмережі ФБ - усвідомте нарешті, що тут, як на вулиці, часто люди виражають, що думають, часом вживають не зовсім літературні звороти. Не варто очікувати тут повної толерантності, як не може сподіватись залишитися неушкодженою людина, що вийшла босою погуляти у місто…»

Коментарі  

 
-5 #3 Гріша 10.07.2014 08:54
В Надала працює нормальна команда. Якби не вони, то Тернопіль давно би став найгіршим містом України, враховуючи, як регіонали ставилися до західних міст.
Цитувати
 
 
+2 #2 алена 10.07.2014 06:55
н1чого, ран1ше не керувала. а зараз буде. козаки 1нш1 стали, 1 баби 1нш1. сам1 козаки 1 винн1, що баби вимушен1 керувати.
Цитувати
 
 
-3 #1 нанотехнології 09.07.2014 21:38
Ще ніколи баба не керувала козаками - народна мудрість!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.