Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Засідання виконкому мерії, яке не відбулося, спричинить неабиякі незручності  тисячам тернополян, які користуються громадським транспортом?

У середу, 23 лютого, о 14 годині, мало б відбутися чергове засідання виконавчого комітету Тернопільської міської ради. На якому, до речі, серед іншого, мали розглянути зверення сина колишнього губернатора та діючого депутата міської ради від Партії регіонів Віталія Цимбалюка щодо пристосування власних приміщень за адресою вул. Пирогова  (питання №230 у порядку денному).А  також подолати вето прокурора та привести рішення виконавчого комітету щодо організації конкурсу серед перевізників до вимог чинного законодавства (питання №№232, 233, 234 порядку денного).

Проте, як повідомили наші джерела з міської ради, виконком так і не відбувся, у звязку з тим, що не було кворуму. Підозрілим також виглядає призначення засідання на 14 годину, а не,як завжди на 8:30ранку.

Якщо Цимбалюк-молодший зі своїми приватними справами зможе почекати, то що очікувати тернополянам та перевізникам - ніхто не знає?

Ми спробуємо запропонувати власні версії:

1. Все це було спланованозаздалегідь. Прокуратура робить вигляд, що протестує, виконком направляє проміжну відповідь, що ”ми як тільки зберемся на засідання, то зразу розглянемо”, і... засідання не відбувається. Воно переноситься на наступний понеділок - 28 лютого.Саме на той день, коли має відбутися новий конкурс для перевізників на визначення маршрутів у Тернополі !?!?!?

2. Міська влада хоче пограти в котика-мишки з прокуратурою-ви, мовляв, собі пишіть, що хочете, а ми зробимо, як требанам. Чи буде на таке ставлення реакція прокуратури - покаже час. Чекати залишилось до того самого понеділка. Але чи такі ігри не поставлять під сумнів легітимність самого конкурсу? Питання ще те.

3. Якщо це не спланована акція членів виконавчого комітету, то це означає, що монолітність влади під керівництвом Сергія Надала дала тріщину і заступники міського голови починають проявляти власний характер. Нагадаємо, що і у колишніх мерів Тернополя, Левківа і Заставного, йшли зі своїх посад заступники посеред каденції. А як буде зараз - ще невідомо.

А заручниками цієї владної гри знову можуть стати звичайні тернополяни, які просто не розуміють, чому вони не можуть вчасно потрапити на роботу чи додому?

Те, що засідання виконкому не відбулося саме через бажання міської ради “зламати перевізників” і провести конкурс в понеділок на тих умовах, які й лобіює мерія, підтверджує факт присутності і відсутності на засіданні наступних членів виконкому. 

Як стало відомо «Тернопільському тижню», були відсутні: мер Тернополя Сергій Надал, його заступники - Леонід Бицюра (заступник міського голови Тернополя з гуманітарних питань), Володимир Камінський (заступник з економічних питань і профільний по транспорту), Віктор Солтис (перший заступник начальника Тернопільської об’єднаної державної податкової інспекції), Владислав Стемковський (це той “загадковий” радник мера на громадських засадах, член виконкому, “гість” з Волині), представник міліції.

А присутніми були тільки: Вікторія Остапчук (заступниця міського голови Тернополя з фінансових питаньі “побратимка” мера ще з часів податкової), ІгорТурський (секретар Тернопільської міської ради), Богдан Бойко (заступник міського голови з питань містобудування), 

Олесандр Степанюк(заступник міського голови – керуючий справами міськради).

Тепер вам зрозуміло, що робиться з конкурсом для перевізників? І цікаво, як пояснюватимуть свою відсутність на виконкомі ті, хто там мав би бути в першу чергу, але не був. Хоча? А кому і що їм пояснювати? Нова влада “рулить...” І так буде ще кілька років. Можливо...

Олекса Ярич

 

Коментарі  

 
+3 #6 Адьютант 24.02.2011 14:48
звертаюся до редакції сайту - - хлопці. все добре, сайт ви зробили класний, так тримати, аналітика у вас є, чого немає на інших сайтах, тим більше чесна. але додайте оперативність новин
Цитувати
 
 
+4 #5 баба яга 24.02.2011 12:56
так що правду ви написали, що до Тернополя тягнуть іншого великого перевізника (я чув зі Львова, який "відслюнявив" Надалу і компанії немаленький відкат), тому й тернопільських перевізників і не допускають до конкурсу...
Цитувати
 
 
+3 #4 Остап Бендер 24.02.2011 10:50
хахаха а шо варіант :D :lol: :P
Цитувати
 
 
+6 #3 серьожа 24.02.2011 07:08
Надал тупо набухався на день радянської армії
Цитувати
 
 
+4 #2 антошка 23.02.2011 22:25
по любе...
Цитувати
 
 
+5 #1 Котигорошко 23.02.2011 19:53
ну звісно, робимо так само як і наші народні депутати... а навіщо вельмишановному паньству відвідувати якесь там засідданя, у них "своїх" справ навалом :eek:
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.