Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Після наших публікацій за мотивами книги теперішнього міського голови Сергія Надала "Справедливість. Відповідальність. Порядок" в міській раді помічено дивні рухи.
Чиновники почали шукати серед своїх знайомих примірники творчості свого шефа.

Звісно не для того, щоб читати цю фантастику.
Окремі посадовці зізнаються, що таке неофіційне доручення вони отримали від пана Надала, якому обридло, що журналісти і громадськість показує йому невиконання його ж обіцянок (різниця між реаліями і тим, про що йдеться в книзі) та відвертий популізм (про це ми також згадуємо).
Не виключено, що подібне доручення могли отримати і окремі свободівці, що поки що залишаються наближеними до Сергія Віталійовича.
Чиновники кажуть, що вартість книги може становити і 200 грн. - саме за таку суму її може викупити пан Надал, якщо вдасться довести, що її відібрано в журналіста чи громадського активіста.
За книжку від звичайного виборця, яка могла в нього випадково опинитися, дають до 50 грн.

Нагадаємо, що свою монографію "Справедливість. Відповідальність. Порядок" письменник в стасусі податківця Сергій Надал писав упродовж 2009-2010 років та презентував напередодні місцевих виборів 2010 року.

Незважаючи на те, що книга активно використовувалась як передвиборча агітація, сама вона такою не є. Але для перестрахування автор таки відмовився зазначати її справжній наклад, тому, імовірно, що наша редакція може мати один з небагатьох примірників, які реально були віддруковані. 

До речі, як нам відомо, пану Надалу дуууууже не подобаються наші публікації на цю тему.  В нього після чергової згадки про цю книжку (авторство якої припусують насправді відомому поету-письменнику-драматургу Б.М. з Тернополя) ледь не нервові зриви стаються.

Але така вже карма у нинішнього мера - колись йому за його ж готівкові гроші втюхали цю ідею з книжкою його ж піарщики. А поки що ТТ, а згодом і свідомі та читаючі тернополяни, згадають ще не раз популістичні роздуми - обіцянки екс-податківця з його книги, якими він сипав, мріючи про крісло головного дерибанщика Тернополя...

P.S. Сподіваємося, після чергового перечитування своїх фантазій в нашій інтерпритації у Сергія Віталійовича насправді не трапиться такої скрутної ситуація, як кілька років тому, коли він "перенервував" і не зміг двох слів до купи на публіці звязати:)

"Тернопільський тиждень"

Попередні статті, в яких ТТ проаналізував передвиборчу писанину тоді ще кандидата в мери Тернополя і письменника-початківця Сергія Надала:

Що обіцяв тернополянам письменник Сергій Надал три роки тому стосовно тепла в домах

Мер Тернополя почав читати свою книжку і робить все навпаки

Час меру Тернополя писати мемуари, а ще краще - покази слідчому

Письменник Надал про бродячих собак у Тернополі

Коментарі  

 
-1 #3 Петро Л. 19.08.2014 09:18
Надалу ця книжка до одного місця. Вона і так не передбачає ніяких обіцянок!
Цитувати
 
 
0 #2 РОма 18.08.2014 16:04
оце так в редакції фантазії
Цитувати
 
 
-1 #1 ромко_с 18.08.2014 07:27
Підозрюю, що насправді Надалу пофігу ця вся писанина на Тернопільському тижні. Редактор сайту сам собі щось придумує і сам тішиться. Це невтішний діагноз.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.