Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Після того, як заступник голови ОДА Наталка Михно написала заяву на звільнення та на вихід з партії УДАР, за квотою якої вона і отримала згадану посаду, питань виникло більше, ніж є відповідей на них.

Звісно, маючи власний інформаційний багаж, ТТ пропонує своє бачення подальшого розвитку ситуації та версії можливих причин відставки гуманітарного заступника.
Ми вже згадувалив статтях
Хто стане намісником Петра І на Тернопільщині та Чи залишить Барна на посаді керівника Тернопільщини Сиротюка?, що Сиротюка після президентських виборів залишать на посаді голови ОДА з наступних причин:
-       поки війна – то не до масових кадрових ротації;
-       Сиротюк повинен сам здійснити непопулярні кроки, пов’язані зі скороченням чисельності апарату ОДА та районних адміністрацій, щоб наступний ставленик Президента Порошенка не викликав негативу серед людей, яких скоротять та їхніх сімей;
-       Фракція ВО «Свобода» в Парламенті підтримала дострокові вибори та інші ініціативи Петра Порошенка в обмін на збереження побратимів на посадах.
На Тернопільщині Сиротюк та Кайда активно цим користаються, пропихаючи на посади, що від них залежать, своїх людей (про це ми також писали в статті
Народний депутат продовжує торгувати посадами на Тернопільщині
).
Добровільна відставка Наталки Михно може свідчити про те, що їй просто не давали можливості працювати, а партійний лідер обласних ударівців Ігор Побер вже думає про майбутні вибори, а не про проблеми своїх колег по партії.
Частково це підтвердила і сама Наталка Михно у своєму пості на персональній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».
В ситуації, коли домовленості щодо партійних квот тріщать по швах, саме час вигравати тому, хто в них не задіяний. Як то кажуть, де двоє б’ються, там третій користає.
Звісно, в першу, чергу, це вигідно колишньому керівнику штабу Порошенка на Тернопіллі, депутату обласної ради Степану Барні, який через своїх впливових друзів з оточення президента  може почати власну кадрову гру, що називається «під себе».
За інформацією наших джерел, вже найближчим часом руками Олега Сиротюка Степан Барна почне розставляти своїх людей на різні посади. Не виключено, що і посада гуманітарного заступника опиниться в когось з майбутніх членів партії Порошенка.
Якщо власними кадрами Барні вдасться нівелювати посаду голови ОДА на передодні Парламентських виборів, то партія Порошенка зможе розраховувати і на електорат свободівців, яких той же Сиротюк, а також Хомінець і особливо Надал дискредитують своїми діями, чи навпаки бездіяльністю.
Зі свого боку Барні треба зробити все, щоб виграти вибори. Тоді нарешті перестануть снувати чутки, чи стане він головою ОДА. Адже він тоді вже буде Народним депутатом.

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+1 #3 Віталій 26.08.2014 15:32
Сиротюк чи так чи так довго в головному кріслі Області не просидить і не через політичні перепетії а просто через те що Урядовець це не його робота і точно не Барни. Барна з його висловів, виступів, дій показав як Політик тому я сумніваюсь що йому треба то Обласне крісло, він мітить в ВРУ, і не здивуюсь що в новій раді Барна буде одним з найактивніших депутатів. Бо враховуючи що як він статус Обласного депутата використовує десь так 120% то в статусі Народного...
Цитувати
 
 
+1 #2 Віталій 26.08.2014 15:21
Порох зробив нормальні ходи, не дурно в Адміністрацію набрав толкових Аналітиків, Сироток чи так чи так не довго просидить в головно кріслі області, навіть не через Політичні перепетії просто робота Урядовця то не його і точно вже це не є робота для Барни. На перевиборах Барна легко зайде в Раду і я не здивуюсь що він буде найясравішим відкриттям усього Парламентаризму , бо він на 100% використовує статус обласного Депутата, а з Народним він нього можна чекати цікавих ініціатив
Цитувати
 
 
+2 #1 PS 26.08.2014 14:00
сВОБОДА так перживає за ладана (навпаки)???
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.