Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Після Дня міста, Сергій Надал приготував тернополянам неприємний сюрприз: як нам повідомили наближені до мера особи, він виношує плани на найближчому засіданні виконавчого комітету ззатвердити новий графік подачі гарячої води.
Якщо зараз вода подається щовечора, крім понеділка, а в вівторок, четвер і неділю ще зранку, плюс в суботу цілий день, то вже з вересня графік може скоротитися чи не на половину.
Згідно з пропозиціями КП «Тернопільміськтеплокомуненерго», гарячу воду в своїх кранах тернополян побачать тільки кожного дня ввечері з 19 до 22 год. (зараз з 18 до 23 год.), в суботу вода подаватиметься зранку та ввечері, а в неділю гарячої води не буде взагалі.
Таким чином, в міській раді планують зекономити на вартості російського газу, оскільки гарантій його поставок протягом наступного опалювального сезону немає.
Крім того, опалювальний сезон може розпочатися з запізненням з обов’язковим вимиканням котелень на ніч. Це також передбачено заходами з метою економії коштів на енергоресурси.
Нагадаємо, що досі немає ніяких зрушень щодо реконструкції централізованого теплопостачання та робіт з встановлення індивідуальних теплових пунктів в нашому місті, на які Європейський банк реконструкції та розвитку виділив 10 мільйонів євро кредитних коштів і ще 5 мільйонів євро просто подарував громаді міста.
Натомість, міський голова Сергій Надал мовчить і щодо дозволів на встановлення індивідуального опалення.
«Ми зробимо звернення до Верховної Ради і до Уряду щодо внесення змін у діючі законодавство і постанови, щоб дати можливість людям встановлювати це опалення», – казав Сергій Надал в травні  2011 року.
Пройшло три роки, але «віз і нині там». Навіть незважаючи на те, що побратими Сергія Надала з ВО «Свобода» два роки мають свою фракцію в Парламенті, ніхто з них так і взявся помогти простим людям з встановленням індивідуального опалення.
Ще категоричнішим був Сергій Віталійович, коли проходила виборча кампанія на посаду  міського голови. На своєму персональному сайті він не втомлювався вимагати від тодішнього мера Романа Заставного надання дозволів на встановлення індивідуального опалення. Ми про це писали ще в вересні 2011 року в статті 
Індивідуального опалення не буде! Надал проти! Хоча обіцяв ще рік тому зовсім протилежне
До речі, після наших критичних публікацій та звинувачень у відвертому популізмі, радники Сергія Надала не придумали нічого кращого, як закрити персональний сайт свого шефа. Відновив він свою роботу тільки 20 березня 2013 року – тоді опублікована перша новина про роботу пана Надала.
Також варто пригадати, а що ж думає про індивідуальне опалення письменник Сергій Надал у своїй передвиборчій книжці «Справедливість. Відповідальність. Порядок».
На сторінці 56 розміщено роздуми автора: «Не залишаться осторонь ідеї альтернативних джерел енергії. У будь-яку пору року, тим паче холодну, гаряча вода стане предметом першої необхідності. Тому при неможливості забезпечити її безперебійне постачання повинен існувати хоча б чіткий графік появи води в кранах тернополян… Адміністративні будівлі в багатьох випадках можуть бути переведені на альтернативні форми постачання тепла».
Як бачимо, Сергій Надал одне говорив в статусі кандидата, зовсім інше – як письменник-фантаст, і ще інше – вже як міський голова. Єдине, що тернополянам від його слів не стає ні тепліше, ні комфортніше.

закликаємо Сергія Надала перестати ставити експерименти над тернополянами та відмовится  він ідеї змінювати графік подачі гарячої, холодної води та забезпечити вчасне та якісне надання послуг під час опалювального сезону!

"Тернопільський тиждень"

P.S. Як повідомляє місцева ппреса, уп’ятницю, 29 вересня, у помешкання тернополян знову не подаватимуть гарячу воду. Про це повідомив директор КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» Андрій Чумак.

Як і попередні чотири дні, коли не подавали гарячу воду, це пов’язано із підготовкою газового обладнання підприємства до роботи в режимі економії природного газу.

- Ми готуємо обладнання до умов роботи під час економії газу взимку – пояснив Андрій Чумак. – Усім тепловим підприємствам будуть подавати газ зі зниженим тиском. Через це можуть виникати проблеми, пов’язані із безпекою. Через низький тиск, наше обладнання збудоване у 70-х роках, просто може відмовити, зупинитися. Тому ми переналаштовуємо обладнання, щоб воно не вийшло з ладу. Роботи щодо цього ще тривають. Можливо, зупинимось ще на один день в п’ятницю, 29 серпня. Раніше ми ніколи таких умов не мали, сподівались, що зробимо усе без відключення гарячої води, але фахівці з безпеки праці не змогли цього зробити, тому раптово, без повідомлення, змушені були зупинитися, щоб не виникло проблем із газовим обладнанням або не було витоку газу.

У перших числах вересня, за словами Андрія Чумака, підприємство також оприлюднить змінений графік подачі гарячої води у квартири. Наскільки менше тернополяни будуть отримувати гарячої води ще невідомо, але тільки таким чином вдасться зменшити споживання газу на встановлені 30%.

P.P.S. Віримо, що все вищеописане не буде насправді втілене в життя...

Коментарі  

 
0 #6 Міхалко 31.08.2014 11:30
моя знайома працює в ЖКГ і каже, що ніякого скорочення подачі вони не передбачаєьбся
Цитувати
 
 
0 #5 скажу так 30.08.2014 07:36
не дуже віриться, що все це правда, але треба бути готовим до жорсткої економії
Цитувати
 
 
0 #4 Рома Н. 28.08.2014 15:04
Зараз не просто складна ситуація з енергоресурсами , але і виборчий період. Не вірте, що під час виборів Надал погодиться погіршувати умови життя людей. Він взагалі таке може зробити лише в крайньому випадку.
Цитувати
 
 
0 #3 Валентин 28.08.2014 14:01
ніхто нічого міняти не буде. не вірте провокаціям!
Цитувати
 
 
-2 #2 Денис Віталійович 28.08.2014 11:44
що за брєд? всі проекти рішення виконкому виставляють на сайт міської ради. там такого НЕМА, про що ви написали. То може то БРЕХНЯ?
Цитувати
 
 
+5 #1 Віталій 28.08.2014 11:40
НІЧОГО у нас не робиться аби вирішити питання енергозбереженн я!!!! Давно можна було взяти хочаб одну котельню....вияснити хто може сам встановити індивідуальне опалення, а комусь можливо прокредитувати встановлення аби ліквідувати котельню як джерело колосальних втрат!!!! Коло кожної котельні і теплотрас трава зимою зелена росте!!!!!!!!! Бачу не помогає нашій місцевій владі ситуація у країні...нічого не навчила.....треба одного в центрі на стовпі за яйця повісити от тоді може шось зрушиться!!!!! А так то відключити повністю від опалення міську і обласну ради і т.д.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.