Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Дострокові парламентські вибори можуть стати сюрпризом для тернополян, які голосували за ВО "Свобода" та персонально за Олексія Кайду.
Ми вже неодноразово згадували, що Олексій Петрович за два роки так нічого і не зробив для міста, яке його обрало Народним депутатом України.
Найбільш провальні ініціативи стосуються переобрання обласної ради, яка вже давно не є легітимною, повне ігнорування вимог меморандуму, з яким його підставив побратим по партії міський голова Тернополя Сергій Надал, невиконання обіцянок, даних ВО "Свободою" у 2009 та 2010 роках під час місцевих виборів.
Зараз пан Кайда робить все, щоб закріпитися в партійному списку та не мати проблем з занадто вимогливими тернополянами.

Якщо йому це вдасться, то постає питання, кого висуне ВО "Свобода" у мажоритарному окрузі в місті Тернополі.
Один з варіантів - віддасть округ комусь з партнерів (якщо їх ще так можна назвати) - УДАРу, Батьківщині, Блоку Порошенка, чи навіть Народному фронту Яценюка-Турчинова, який також заявив свою участь в парламентських виборах.
Інший варіант - знайти заміну Кайді.
Наші джерела серед свободівців стверджують, що таким кандидатом-мажоритарником може стати... Сергій Надал.

І зараз він активно працює в цьому напрямку.
Зазначимо, що Сергій Віталійович вже мав намір за прикладом свого колеги з Вінниці Володимира Гройсмана, під шумок постреволюційних призначень пролобіювати для себе тепле місце в Державній податковій адміністрації. Тоді, кажуть, Кайда зробив все, щоб показати Надалу його місце.
Зараз ситуація змінилася і для Кайди і для Надала.
Сергію Віталійовичу нема куди подітися, якщо він програє місцеві вибори, що можуть бути вже наступної весни в контексті заклику Президента про перезавантаження та децентралізацію влади.
Після землельних оборудок, відкатів та різноманітних схем, пану Надалу як нікому потрібна недоторканість. Мандат нардепа дає таку можливість.
Звісно, офіційна версія висування Надала кандидатом в народні депутати від міста Тернополя полягатиме у вихвалянні його здобутків та необхідності такого досвіду на рівні держави.
Хоча насправді, побратими ховатимуть за недоторканістю грандіозні скандали, які виникнуть, якщо новий мер захоче провести ревізію діяльності свого попередника.

Хоча, звісно, не виключений і ще один варіант потрапляння Надала у парламент. Якщо він остаточне «побє горшки» зі свободівським керівництвом, а це цілком ймовірно, зважаючи наскільки персонально Сергій Віталійович через свою скандальну діяльність на посту мера опустив рейтинг цієї партії, він шукатиме іншу. Через доволі непогані стосунки зі своїм колишнім колегою, екс-мером Вінниці, а нині віце-премєра і дуже близького до Президента, Володимира Гройсмана, він може заручитися і підтримкою Порошенка та потрапити в список його іменного блоку. Або щоб його висунула ця політсила як мажоритарника по Тернополю. Для цього в Надала мільонів вистачить.

А може Надал і наслідувати приклад свого поки що однопартійця Дулеби, який, є така інформація, подався в партію до радикального Ляшка. До речі, як і, подейкують, заступник голови облради Сергій Тарашевський та інший єдиноцентрист з Тернопільщини, екс-голова ТОДА Юрій Чижмарь. Принаймні, підходи до Ляшка виненазвані особи шукають активно.

А що? В радикальній партії «вилоносця» Надал би непогано б виглядав…

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+3 #3 Владek 09.09.2014 08:51
Як можна обирати цього злодюгу у ВР? Скільки ми вже разів будемо наступати на одніж і ті самі граблі? Щоб почалися хоч якісь зміни мають бути покарані винуватці. Без роботи над помилками ми завжди будемо в лайні. Надал та його поплічники мають сидіти. Тільуи виключно після цього всього наступний "мер" бути трохи боятись. Це замкнуте коло треба розірвати.
Цитувати
 
 
-6 #2 Руслан B. 02.09.2014 18:51
Надала тернопляни точно оберуть, а не всяких там барн чи заставних.
Цитувати
 
 
+7 #1 тарас білан 02.09.2014 13:24
Москаль до Києва крокує, а Бен -надал громаду в Тернополі грабує. Сьогодні по вул.Будного почались роботи. Змаість оздоровчо-спортивного майданчика має вирости багатоповерхови й будинок... А тепер серйозно: якщо Надал балатуватиметьс я в Верховну раду, я зроблю все, щоб головний злодій Тернопільської громади не попав в Верховну раду. Україна пропаде!!! Всі хто підтримує мою думку, запрошую до об'днання!!!!мій. тел: 0679963258 тарас
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.