Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Кінець року для бюджетних установ у фінансовому плані завжди є авральним. Гроші, які зявляються протягом останнього кварталу, треба встигнути "освоїти", бо якщо їх не витратити, то на наступний рік залишається ризик отримати зменшене фінансування.
Чиновники лише одного управління з близького оточення Хоптяна протягом листопада-грудня 2013 року "освоїли" майже 24 тисячі гривень на продукцію, якої ніхто не бачив і за цінами, завищеними в декілька разів.
Документи, які це підтверджують і на яких стоїть підпис начальника управління пана Лубковича, надали редакції "Тернопільського тижня" колишні соратники та підлеглі посадовця, оскільки політичні долі їх розійшлися.
Як видно з актів виконаних робіт, управління з суспільно-політичних питань та інформаційної діяльності Тернопільської ОДА під керівництвом Юрія Лубковича витратило кошти на друк афіш (900 шт за 4320 грн.), буклетів (500 шт. за 7500 грн., а 700 шт. за 8050 грн.) та банерів (36 шт. за 1476 грн), газет (1000 прим. за 2500 грн.)
Обдзвонивши низку поліграфічних підприємств, дизайнерів та макетувальників, ми дізналися, що такі самі афіші на недорогому, але якісному папері можна виготовити в Тернополі за суму 1800-2100 грн, що вдвічі дешевше від того, скільки витратили в управлінні ОДА.
Буклети на хорошому, але недорогому папері, виконані в повному кольорі за 700-1000 грн. можна виготовити аж 1000 шт.

Управління на них потратило сумарно в майже 13(!!!) разів більше.
Газети обійдуться в суму 1500 - 1700 грн., але аж ніяк не 2500 грн., як це зробило управління під керівництвом пана Лубковича.
Схоже, бажання нинішнього керманича області свободівця Олега Сиротюка ліквідувати управління з суспільно-політичних питань та інформаційної діяльності Тернопільської ОДА полягає не лише в зміні назві структурного підрозділу та звільнення неугодних, але і в тому, щоб сховати кінці в воду всіх зловживань, які мали місце в команді Хоптяна на початку революційних подій.

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+1 #3 Радомир 18.09.2014 08:37
нічо-нічо...вже Яценюк своїх починає люструвати і до цих черга дійде
Цитувати
 
 
+3 #2 управління 07.09.2014 18:35
Все, що вказано в документах, це придумані послуги. Підприємцю під видом друкованої продукції пішли гроші, а той за них зробив Лобковичу весільні запрошення.
Цитувати
 
 
+1 #1 Владek 05.09.2014 13:32
А чого Ви галдите? Візьміть напишіть заяву про скоєння злочину та й занесіть у прокуратуру Тернопільської області. Заодно перевірим на "Вошивість" прокурора Гулкевич Ю.. який має великий досвід у покривання високопосадовці ва у Бучацькому ьа Зборівському районах.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.