Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Новим головою Всесвітньої української координаційної ради обрано Михайла Ратушного. До цього він був заступником голови Дмитра Павличка.

На Всесвітньому форумі українців делагати від Східної та Західної діаспори кандидатом на посаду голови висунули Ратушного, повідомляє Gazeta.ua. Четверта хвиля емігрантів своїм кандидатом зробила Мирославу Роздольську. За Роздольську проголосувало 31 делегат, за Ратушного - 176 голосів. Ратушний у своїй промові зазначив, що в цьому році МЗС було виділено на роботу із закордонними укранцями 100 тисяч гривень. "Це не є нормально. В тій же Польщі виділяється десятки мільйонів", - наголосив він. Водночас він спростував інформацію про те, що він є провладною кандидатурою. "Я, як представник інтелігенції, поставив свій підпис разом з Андруховичем, Павличком, Мушкетиком та іншими за те, що арешт Тимошенко - несправедливий. Я маю свою політичну позицію і не знаю, хто розпускає ці політичні чутки", - сказав Ратушний. Разом з тим, голова правління Інституту української політики Кость Бондаренко вважає, що представники української діаспори неналежним чином відреагували на оголошення міністром закордонних справ Костянтином Грищенком вітання президента.

Варто нагадати, що Михайло Ратушний часто змінював «політичну орієнтацію» - Колишній кунівець, уенпіст та нашоукраїнець, який зараз перейшов у провладний табір, Ратушний двічі ставав народним депутатом від округів Тернопільщини, а втретє прихопив мандат нардепа за списками "Наша Україна"

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.