Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як Анастасія Надал заробила свій перший мільйон? – задається питанням Тернопільське інформаційне бюро.

Наразі ми не можемо відповісти на це запитання. Проте факт залишається фактом:  де ж дитина міського голови із зарплатою 11 тисяч гривень в місяць могла знайти кошти на квартиру у центрі Львова? 

Соборна площа знаходиться  в історичному центрі Львова, в Галицькому районі міста. Розташована між площею Галицькою та початком вулиць Винниченка та Івана Франка. Ціни на житло там захмарні — від мільйона гривень  за «двушку». Враховуючи ще  розповіді про грандіозні ремонти всередині, подарунок для доці обійшовся пану Надалу приблизно у 1.5-2 мільйони гривень.

Ми уже неодноразово писали про дорогі «сюрпрайзи» міського очільника своїй любій донечі (деталі ТУТ і ТУТ). Надіємося, на цьому пірування під час чуми припинеться, бо поки найкращі сини країни гинуть в окопах, «позолочені» доці живуть на широку ногу за невідомі гроші.

Коментарі  

 
+2 #7 незалежний 15.09.2014 11:28
в мене таке відчуття шо ця газета окрім того щоб обливати брудом і брати за це бабло білше нічого і невміє
Цитувати
 
 
+1 #6 свій 13.09.2014 07:44
перестаньте чіпати дітей. це низько і ницо. вже нема більше аргументів? чи ваш замовник починає біситися?
Цитувати
 
 
+4 #5 Надія 12.09.2014 12:22
Тюрьма по ньому давно плаче.
Цитувати
 
 
-5 #4 ОЛЕНА V 11.09.2014 21:10
А в гостях хтось був, чи всі вміють п ....ти?
Цитувати
 
 
+9 #3 валідол 11.09.2014 20:53
Тупі олені........СВОБОДА!СВОБОДА !.......ось вам ваш мер і ваша СВОБОДА
Цитувати
 
 
+1 #2 ПРАВНИК 11.09.2014 19:41
ТИ Адольфе не дурний хлоп,но і не мудрий. Так не всі ж голосували за цього виродка,і мандат злодія напевне йому ніхто не вручав.
Цитувати
 
 
+5 #1 Адольф 11.09.2014 17:34
Чому Тернопільчани такі заздрісні? Так ви його і обрали в мери.Бігли за нього голосувати аж курилося, а тепер що сталося, чому раптом йому не купити дитині квартиру.Ви що своїм дітям не допоможете? А біля кормушки самі поставили, то які питання. :cry: :o :lol:
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.