Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Територія біля каплички сектантів у парку Національного Відродженняв Тернополі  і далі  розбудовується

Вежа, яка сягає мало не третього поверху (див.фото) зовсім несподівано з’явилась поблизу Співочого поля в парку Національного відродження на території, яку самозахопили, як їх прийнято називати, сектанти.

Сталося це так несподівано, що влада навіть не встигла зреагувати. Хоча всі можливості для цього були. Управління парків очолює не просто директор, а депутат міської ради пан Липка. Спеціально для наведення порядку (пригадаймо передвиборче гасло) була створена муніципальна поліція. Зрештою, сам міський голова Сергій Надал, звинувачуючи черговий раз попередників, постійно дивувався: як так, будували і ніхто не бачив, адже це не справа одного дня.  І от сектанти зробили «сюрприз» вже Сергію Віталійовичу, покаравши його за самовпевненість. І сталося це саме напередодні такого розрекламованого свята оновленого з нагоди 25-ліття Співочого поля.

Тепер питання виникають вже до самого тернопільського мера: як так, що маючи всі важелі управління містом, несанкціоновану капличку не лише не демонтували, але і не зупинили її подальшу розбудову?

Чи буде відповідь на це просте питання – вже неважливо, адже тернополяни чекають на реальні справи, а не чергові звинувачення чи обіцянки.

P.S. Коли автор цього матеріалу в неділю  прогулювався разом з сімєю парком Відродження, то проходивши повз ту «капличку»,  зауважив, що по периметру стояли «жіночки в хусточках». На питання: «А ви, пані, що, охоронці культової споруди?», жінки відповіли: «Так! І ми нікого не пустимо сюди» А коли я спробував сфотографувати новозбудовані «маєтки» секстантів, то почув прокльони не тільки на свою адресу…

«Переваривши» враження від цієї прогулянки, хочу попросити міського голову Тернополя, свободівця пана Сергія Надала – ну якщо вже не вийшло Вашим попередникам привести до ладу ситуацію з самозахопленням комунальної паркової землі в Тернополі, то зробіть, будь-ласка, хоч Ви якісь дієві кроки, щоб Ваших виборців, християн, не проклинали «жіночки в хустках» … Ви ж сободівець, а саме ця політична сила ревно декларує відстоювання основ традиційної церкви на Україні….

Олекса Ярич, «ТТ»

      

 

Коментарі  

 
+4 #5 Свободівець 24.08.2011 17:04
сектанти рулять:)а міська влада втирає соплі від безсилля і від небажання щось змінити, ату їх!
Цитувати
 
 
+5 #4 свідок 23.08.2011 21:50
Надал вже певно того Липку видрав як липку))) бо то дійсно зявилось зовсім недавно(((
Цитувати
 
 
+7 #3 Вася 23.08.2011 12:35
тягнибока в тернопіль і ціпок йому в руки, то він всіх порозганяє, а надал якийсь мяконький дуже, а може він сам не байдужий до традиційної віри?
Цитувати
 
 
+7 #2 Антон 23.08.2011 11:06
я вже якось говорив - ті сектанти мають високих покровителів, і ніфіга їм Надал не зробить, хоч би впрів
Цитувати
 
 
+6 #1 цунамі 23.08.2011 10:47
п олекса тож то велелюдне зібрання непереставало сміятись з анархії в місті що хочемо то захоплюємо - давай будемо рядом бордель зводити . хто в складчину хустки а то і паранджу на голову і наша незалежність буде з під ковдри одобрена, бо добра для них справа в парку!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.