Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Іван Ковалик (на фото) за останній тиждень повністю заполонив собою рекламний простір нашого міста. Ідучи в народні депутати, звісно, не можна обійтися без реклами, але у всьому повинна бути міра.

Якщо порахувати кількість біг-бордів (декількох видів), сіті-лайтів, банерну рекламу на сайтах, щотижневі платні статті в газетах та в Інтернеті, газета, яку роздавали на вулиці та кидали в кожну поштову скриньку, то сума перевалює за мільйон гривень. І це не рахуючи грошей на функціонування штабу, членів комісії, агітаторів. І це ще не кінець виборчої кампанії...

Звідки в вчителя історії, який тільки 2 роки працює після завершення навчання в вузі, такі гроші?

Одна з відповідей на таке питання полягає в тому, що Іван Ковалик не є самостійною політичною фігурою. Йому допомагають "старші" товариші по партії, наприклад, Роман Заставний, який ніколи не вважався бідною людиною.

Гроші Романа Йосиповича роблять своє - про Ковалика дізнається все більше і більше тернополян.

Однак, чи тільки мільйони Заставного крутяться в виборчому фонді представника Самооборони. Чомусь саме перед масовою рекламою Івана Ковалика, його партнери по Самообороні нашвидкоруч почали звітувати про зібрані ними кошти для потреб АТО.

Не хочемо, звісно, рахувати чужі гроші, але як перевірити, скільки коштів було зібрано? Чи не на мільйон більше, який і пішов на рекламу кандидата в народні депутати?

До речі, Ковалик записами в своїй трудовій книжці дуже нагадує діючого нардепа-свободівця М.Головка і екс-заступника голови ОДА П.Гоча, які також "злетіли" на високі посади, до цього так ніде не попрацювавши як слід.

Хочеться вірити, що представник Самооборони не відрічеться від своїх виборців, як це зробив свободівець Олексій Кайда, який також спочатку розказував про свій патріотизм.

«Тернопільський тиждень»

іван ковалик, кандидат, тернопіль, фото, тернопільський тиждень

Коментарі  

 
+1 #9 Dem4yr 19.10.2014 11:43
Я також такої думки - що може в Раді корисного зробити людина яка не має високої аідготовки в правовій та економічній сферах. Нам в теперішній час, як ніколи, потрібні висококваліфікі вані кадри, а не просто люди які на майдані стояли. Якшо чесно, то в Тернополі навіть немає достойного мажоритарника.
Цитувати
 
 
-1 #8 Andrii 07.10.2014 09:07
Опублікуйте попередній звіт, який Ковалик мав подати у ОВК до 5 жовтня! І все стане ясно, хто скільки дав!
Цитувати
 
 
-2 #7 Ніік 06.10.2014 21:52
Але вже кайда мочить, боїться певно шо програє
Цитувати
 
 
-4 #6 Олег 06.10.2014 17:15
А мені не дивно, звідки в хлопця гроші, він своєю роботою на користь України заслужив повагу і підтримку людей.
Цитувати
 
 
-3 #5 ок 06.10.2014 15:58
Кайда замовник чорнухи :-*
Цитувати
 
 
-2 #4 Оля 06.10.2014 15:55
Ото вже ті продажні журналюги і редактори сайтів! За бабло втоплять в гімні людину, яка паше на добрі справи.

Я в Самообороні вже купу місяців і знаю, шо бабло там йде тільки за призначенням.

Нащо так брехати, люди ж не дурні!
Цитувати
 
 
+3 #3 Петро 666 06.10.2014 15:48
Хочемо нові обличчя у владі, а як якесь таки попхнеться туди, то вже всі його питають, звідки бабло? Виходить, що ми приречені жити з тими самими рилами в Парламенті, бо нові і чесні люди не мають власного бабла?
Йоли, якесь замкнуте коло получається!
Цитувати
 
 
-1 #2 Самооборона 06.10.2014 15:19
взято з Фейсбуку:

Ми не залежимо фінансово від жодного «грошового мішка», а кошти на виборчу кампанію народного кандидата Івана Ковалика жертвують підприємці, які підтримували і продовжують підтримувати Самооборону Майдану, а також прості тернополяни, які разом пройшли з нами Революцію Гідності. Якщо хтось хоче долучитися - ми сприймемо це із вдячністю. Протягом виборчої кампанії ми будемо використовувати світові демократичні принципи фінансування виборчої кампанії: чіткий облік зібраних коштів, залучених від широкого кола симпатиків та прозоре звітування про їх використання. Закликаємо інших кандидатів в депутати робити так, як Іван Ковалик – бути чесними з виборцями і не приховувати інформацію про джерела фінансової підтримки.
Водночас, звертаємось до всіх тернополян надати свою посильну допомогу у формуванні виборчого фонду Івана Ковалика, впроваджуючи таким чином у вітчизняну політику європейські стандарти!
Цитувати
 
 
-1 #1 ганна 06.10.2014 14:08
А чого ви так? Михайло Головко дуже добре в Рад1 працював руками. Як справжн1й прац1вник охорони, ну я таких наприклад. бачила в супермаркетах. А тут ще один приготувався. Чекайте в1д него якогось толку. Що може вчитель 1стор11 з двор1чним стажем роботи? Для чого тратити на него роки, щоб в1н просиджував в Рад1 1 одержував зарплату без вс1лякого толку?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.