Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В 164-му окрузі з центром у Збаражі балотуються : Віктор Анін, Володимир Бліхар, Петро Васько, Михайло Головко, Юлія Дубова, Юхим Дишкант, Степан Кондира, Руслана Кушнір, Андрій Палюх, Олександр Півторак, Віктор Садовський, Костянтин Самойлович, Сергій Фаренюк, Андрій Худий, Богдан Яциковський.

Нашу увагу привернув Володимир Бліхар, співвласник фірми “Viknar’off™”

З моменту реєстрації в ЦВК він почав активно «поширювати себе» в соцмережах (фото 1).

Широкому загалу цей молодий бізнесмен відомий хіба тим, що є сином  специфічно відомого «медика»  Василя Бліхара.

Щоб зрозуміти про кого мова, достатньо в пошуковиках ввести це імя. Тепер і син вирішив спробувати робити політичну кар’єру. Успіхів пану Володимиру на цій "важкій" стезі.

P.S. Ше пан Бліхар-молодший відомий тим, що у нього на підприємстві інженером  працює скандальний депутат Тернопільської міської ради, екс-свободівець Володимир Швайка. Хоча сам пан Швайка запевняє, що він є одним із співвласників фірми “Viknar’off™”

Про нього ТТ писав неодноразово, зокрема в статті Одіозний депутат і колишній тракторист вихваляється купленими дипломами про вищу освіту

   alt   

 

    alt    

 

 

 

Коментарі  

 
0 #9 Гайдамака 25.11.2014 19:06
рагульня тернопільська, ви вже раз прголосували за "патріотів", які загнали в с.р.а.к.у область і місто, а тепер знову наступаєте на ті ж граблі
Цитувати
 
 
+1 #8 Vital`ka 09.10.2014 13:52
цей бізнесмен вчився в медичному універі.точно
Цитувати
 
 
+4 #7 вікторія 08.10.2014 16:24
Незнаю, хто такий Бліхар, але Україною вже керують жиди - Яценюк, Порошенко, Турчинов
Цитувати
 
 
-1 #6 Юрко 08.10.2014 00:36
От же ж рагульня тернопільська. І чого накидатися на хлопця? Бо з хорошої сім'ї і має бізнес добрий? Жаба всіх передусила? Хоч би хтось написав - 'мені не подобається його програма і політичні погляди'. Та де там. Молодий, рано, ніц не знає. Добре, хоч не пишуть 'жид'. Поки що. Рагулі.
Цитувати
 
 
+2 #5 @@@ 07.10.2014 22:14
А що Руслана зробила на посаді в районі? А оцінку їй уже люди дали!
Цитувати
 
 
+2 #4 обєктивно 07.10.2014 20:51
яскраво виражений жидяра :oops: і сука лізе кеурвати українцями... ТТ уважуха за такі матеріали, знатимемо хто є хто....
Цитувати
 
 
+5 #3 pp 07.10.2014 20:47
Кричить - ми українці! А фірму назвав ''Вікнарьов''. Зовсім не по-українськи.
Цитувати
 
 
+4 #2 nb 07.10.2014 18:27
а що може у вр зробити людина, що нічого у цьому не розуміється? отак і обираємо...
я особисто вважаю достойною вр руслану кушнір. вона і досвід має і зарекомендувала себе як розумний і справедливий керівник.
Цитувати
 
 
+5 #1 nb 07.10.2014 18:23
незрозуміло звідки взявся, але відразу ж у нардепи. амбіції на грані фантастики!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.