Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Зате про вболівальників і глядачів мерія Тернополя «подбала» - пива буде вдосталь!

Як рапортує офіційний сайт Тернопільської міської ради, рекордна кількість гонщиків візьме участь у чемпіонаті Європи з водно-моторного спорту в Тернополі

54 спортсмени вже зареєструвалися для участі в чемпіонаті Європи з водно-моторного спорту в Тернополі, який проходитиме 26-28 серпня.

І майже половина з них - гонщики, що змагаються в класі JT-250 (юнацькому). За словами одного з організаторів європейської першості, Президента Національної федерації водно-моторного спорту України Віктора Шемчука, це безпрецедентний випадок у вітчизняній історії водно-моторного спорту: «Такого числа бажаючих позмагатися в цьому класі ми ще ніколи не реєстрували. І дуже раді, що серед наймолодших водно-моторний спорт стає популярним. До нас приїдуть спортсмени з Росії, Польщі, Австрії, Естонії, Латвії та Литви. Ми запрошуємо всіх підтримати гонщиків і, звичайно, вболівати за наших».

Міський голова Тернополя Сергій Надал вважає захід такого рівня привабливим для туристів та потенційних інвесторів.

«Знаковим є те, що рекордна кількість команд буде приймати участь у чемпіонаті Європи з водно-моторного спорту саме у Тернополі. Унікальне озеро у центрі нашого міста роками не використовувалось. Відтепер тернополяни зможуть кожного року насолоджуватись незабутнім видовищем на ставі, а гості міста переконатися, що Файне місто Тернопіль - неповторне», - зазначив Сергій Надал.

Нагадаємо, чемпіонат Європи "POWERBOATFEST-2011" відбудеться в Тернополі на міському озері 26-28 серпня. Змагання пройдуть у класах JT-250 і S-550. У рамках заходу, приуроченого до Дня міста, буде розіграний кубок мера Тернополя, за який будуть боротися спортсмени в класах Т-550 і R-2000.

Організатори - Тернопільська міська рада, проект "Український дух", Національна федерація водно-моторного спорту України.

Це, звісно, дуже добре. Але що побачать гості з багатьох країн на набережній Тернопільського ставу і в парку Шевченка? Обіцяна нова альтанка на острівці закоханих ще тільки в стадії реконструкції (але ми віримо,що хоча б якось, та її завершать робити). А от що стосується прогулянкової частини біля озера, де проходитиме спортивне дійство, то замість слів краще скажуть фото, зроблені за 5 днів до чемпіонату Європи, розміщені нижче (будемо сподіватися, що ці ями і розритості також залатають?)

Зате, до слова, пивних наметів на набережній ставу понаставляли десятки. Та про це згодом...

«ТТ»

    
       

Коментарі  

 
+5 #9 ТТ 23.08.2011 23:19
тільки шановні -ви щедалеко не ВСЕ зробили, а коментарі коли пишите - то хоча б міняйте айпі адреси, бо адмін исайту бачить же всее звідки,ким підписано, і т.д.
Цитувати
 
 
+5 #8 ТТ 23.08.2011 23:16
ну й моодці владоможці, що вже все зробили, а ми значить не дарма "небо коптимо"....
Цитувати
 
 
-6 #7 вже зроблено 23.08.2011 22:13
вже все зроблено, чого причепились. трохи не встигали, але ЗРОБИЛИ
Цитувати
 
 
+9 #6 Катя коло Франківськ 23.08.2011 21:53
вибачте, тернополяни, що не під своїм прізвищем, бо трохи мені стидно. але вже все поробили. мер такого їм показав, що німецькі фільми ховаються. мусить бути тверда рука ну і то, що мер показав;)
Цитувати
 
 
+2 #5 рома 23.08.2011 21:38
я сьогодні йшов по парку, то там вже все гарно закатано і поприбирано!
Цитувати
 
 
+6 #4 Оля 23.08.2011 21:15
можу закластися. що того що є на фото до Чемпіонату не буде!
Сфоткали в середині процесу, шоб нагнати!
Цитувати
 
 
+11 #3 пальоно 23.08.2011 14:09
я вже не кажу,що робиться по спальних районах, коли такий бардак в центрі міста
Цитувати
 
 
+11 #2 Всепідмічаючий 23.08.2011 12:31
зате кіосків різних вже аж забагато, навіть біля причалу поставили
Цитувати
 
 
+11 #1 Антон 23.08.2011 11:10
кур... зганьбиться Тернопіль на всю Європу з цією владою, ось побачите, ну бл... що не можна було дійсно хоч раніше той острівець зробити7 до останнього тянуть, ганьба такій владі, вже аж нервують своє недолугістю, непрофесійністю і відвертим пофігістом, чесне слово
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.