Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Незважаючи на та, що рейтинг партії Президента падає, він продовжує бути одним з найвищих серед усіх політичних сил, що беруть участь в дострокових парламентських виборах.

Тому, кого підтримає "Блок Петра Порошенка", в того суттєво зростуть шанси на перемогу в мажоритарному окрузі.

Серед тернопільських кандидатів, як це не парадоксально, але найбільш вигідним для Президента виявився Тарас Пастух.

По-перше, він зараз перебуває в лавах української армії на передовій (принаймні, так стверджують люди з його штабу, хоча
ТТ має з цього приводу певні сумніви, але до даної статті це суттєвого значення не має), а головнокомандувачем є за посадою Президент України.

По-друге, Пастуха підтримали нові політичні сили, що відповідає президентському слогану "Жити по-новому".

По-третє, Пастух, як і Порошенко є багатодітним батьком.

І на останок, Пастух єдиний з тернопільських кандидатів (імовірних переможців), хто може вступити в фракцію пропрезидентської партії. Адже Кайда та Ковалик зобовязані слухати свого партійного керівництва.

Дані роздуми просимо не сприймати, як передвиборчу агатацію (оскільки
ТТ не співпрацює з паном Пастухом ані на комерційні основі, ані на добровільних засадах, бо не є його симпатиком, але обєктивність є обєктивність),  а виключно, як позицію редакції сайту.

В кого є інші аргументи, той може їх висловити в коментарях до даної статті. Якщо аргументи стосовно інших канджидатів не будуть надумані, а опиратимуться на реальні факти, ми опублікуємо їх окремою статтею.

«Тернопільський тиждень»

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.