Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Тернопільський тиждень» підкидає меру актуальну ідею.

Останнім часом міський голова Тернополя Сергій Надал практично постійно перебуває в Тернополі. Винятком може бути хіба що поїздка під час відпустки з сім’єю на море та вояж до Києва на засідання Кабінету міністрів України. 

Воно і не дивно – на носі грандіозні святкування Дня міста. Очільник тернопільської громади так заклопотаний приготуваннями, що навіть на урочистості з нагоди Дня незалежності (які цього року з небувалим розмахом проходили чомусь в смт Гусятин) відправив свого секретаря пана Турського. 

А сьогодні мер міста урочисто розказував про те, як треба шанувати державний прапор, незважаючи на те, що брудні та подерті стяги на в’їздах в Тернопіль поміняли лише недавно.

Ми ж пропонуємо Сергію Надалу започаткувати традицію, яка вже використовується Адміністрацією Президента України. Якщо гарант Конституції перебуває в своєму робочому кабінеті, то в приміщенні, але так, щоб було видно і з вулиці, вивішують президентський штандарт. Таким чином, всі українці знають, що Віктор Федорович натхненно працює задля покращення життя вже сьогодні. Коли ж Президент разом зі своєю свитою вирушають мандрувати (читай: в офіційні відрядження), то стяг прибирають.

Для нашого міста така традиція актуальна як ніколи: громадяни, які місяцями не могли потрапити на прийом до міського голови, не нарікали би на непоінформованість, журналісти не губилися би в здогадках та не закликали через мережу Інтернет шукати мера в Буковелі – всі би залишалися задоволеними.

До речі, бюджетних коштів на пошиття такого прапора теж не потрібно затрачати, бо прапор міста, який прикрашає сесійну залу, цілком би пригодився і для такої церемонії.

 

З днем прапора, краяни!

«ТТ»

 

 

Коментарі  

 
0 #4 сват 31.08.2011 11:46
з вивішаним прапором, можна і на прийом потрапити, а не читати ваші відгуки про себе, які ви "гарні"
Цитувати
 
 
+4 #3 Свободівець 24.08.2011 17:06
після тої нервотрьопки, яку мер переживе за святкові дні, він точно поїде у відпустку кудись на мальдіви, згадаєте мої слова, та я вам і напишу перший куди він чухне відходити...
Цитувати
 
 
+5 #2 Антон 23.08.2011 23:20
та все просто - хай мер прапор вивішує як і президент, коли є на робочому місці, як на мене ідея супер
Цитувати
 
 
+3 #1 мер 23.08.2011 21:55
ніяк не розумію, до чого тут ця новина. їду - погано, не їду - так само. прикро
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.