Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Штаби демократичних сил узгодили єдиних кандидатів щодо низки мажоритарних округів на майбутніх виборах.

Про це повідомили від "Блоку Петра Порошенка" Мустафа Найєм, а від "Народного фронту" Вікторія Сюмар. Обоє є журналістами та кандидатами в народні депутати. Обоє є серед числа тих молодих активістів, які висунули ініціативу обєднати зусилля демократичних сил та недопустити проходження в Парламент "одіозних політичних фігур старого режиму" (
http://www.pravda.com.ua/news/2014/10/14/7040729/).

За словами кандидатів, партія Президента зняла на користь єдиного кандидата від демократичних сил трьох своїх представників, а партія Премєр-Міністра - девятьох. Таким чином політичні сили задекларували свою підтримку конкретним людям, що балотуються в мажоритарних округах.

Цікаво, що в списку тих, кому "Блок Петра Порошенка" надав свою політичну підтримку, немає Олексія Кайди, який вже встиг повідомити, що він ніби-то є узгодженим висуванцем.

Про це, як стверджують наші джерела, на зїзді взагалі не йшлося. І тому узгодженим кандидатом Олексій Петрович залишається тільки в своїх фантазіях.

«Тернопільський тиждень»

 

Коментарі  

 
-1 #6 Маряна 24.10.2014 22:58
Так ніби ця узгодженість щось міняє. Порошенка привів до влади народ, який хотів зупинити війну і вибрати людину яка візьметься за це у такий час, а Кайда і так має підтримку тернополян.
Цитувати
 
 
-1 #5 Петро 1 17.10.2014 22:46
Ну що брехунці, як вам живеться? :) Як виявилось, Кайду таки підтримує БПП.
Цитувати
 
 
-2 #4 Альона 17.10.2014 18:41
Особисто я проголосую за Кайду!
Цитувати
 
 
-2 #3 Альона 17.10.2014 18:40
Пишуть що то узгоджений,то не узгоджений.Як на мене без різниці,головне що він достойний кандидат і люди за нього проголосують!
Цитувати
 
 
0 #2 свідок 16.10.2014 12:44
а нардеп то запив,вже кілька жднів аж чорний по місту шастаєє :oops:
Цитувати
 
 
-2 #1 Зернолдіва2 15.10.2014 16:40
ця брехня свободівця кайди має стати останнім сигналом для виборців шоб не голосувати за такого! брехуни в свободі. справжні нардепи в Народному фронті
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.