Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Українська політика привчила нас прискіпливо ставитися до всіх досягнень та поразок. Часто буває так, що програш через якийсь час обертається виграшем і навпаки.

Тому редакція
"Тернопільського тижня" склала свій рейтинг тих, хто дійсно переміг на цих виборах, і не отримає від своєї перемоги в майбутньому суттєвих проблем.

1 місце. Народний депутат-ударівець Ігор Побер. Не доклавши навіть мінімальних зусиль, тернопільський спортсмен вдруге став нардепом. За нього все вирішили друзі з "УДАРУ", які впихнули його в партійний список "Блоку Петра Порошенка".

Побера так ніхто і не побачив в ролі активного агітатора, тому депутатський мандат культурист отримав як подарунок долі.

2 місце. Віктор Шумада. Зараз про цього банкіра відомо небагато. Але вже на майбутніх місцевих виборах він може стати лицем виборчої кампанії "Блоку Петра Порошенка". Стартом послужить його мандат депутата міської ради. Адже після складення повноважень Романом Заставним та Тарасом Юриком (обидвоє стали нардепами), список партії "За Україну" зразка 2010 року посунеться і пан Шумада здобуде мандат в тернопільську місцеву політику.

До речі, наступним в списку після Шумади йде директоро школи №6 Олександр Остапчук, який, при бажанні, також зможе вернутися в активне політичне життя файного міста.

3 місце. Тарас Пастух. За нього виборчу кампанію провели його друзі, дружина та батьки. 

Можна багато сперечатися з приводу того, чи правильно це, але, як відомо, переможців не судять. Тим більше, що окрилені перемогою Пастуха його команда захоче виграти і місцеві вибори, маючи для цього всі шанси.

Таким же щасливчиком можна вважати і Володимира Соляра – заступника командира добровольчого батальйону “Айдар”, який отримав, перебуваючи на Сході, мандат народного депутата за списками "Народного фронту".

Чи можна справжніми переможцями назвати інших, хто думає, що він виграв вибори?

Читайте згодом рейтинг тих, кому ці вибори стали лише стартом для подальшої каторжної праці...

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
0 #1 тернополянин? 03.11.2014 22:40
хороша стаття, повна та обєктивна, я вірю що в такиз як Шумада і Юрики майбутнє
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.