Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

ТТ продовжує тему, яку ми розпочали в статті З мера Тернополя такий націоналіст, як з глини куля

Отже, Економіка

Міський голова Тернополя Сергій Надал, незважаючи на своє податкове минуле, практично ні разу не сформував бюджет, який був би виконаний за підсумками календарного року. Недоотримані у скарбницю кошти, тернополяни шукали всі разом: Сергію Віталійовичу дорікали земельним дерибаном, відсутністю аукціонів з продажу комунального майна, в тому числі, земельних ділянок, роздачею майна в безоплатне користування, лобіюванні інтересів свого найближчого оточення, вимагання хабарів за вирішення питань в міській раді, банкротство комунальних підприємств, тощо...

Хоча думка тернополян мало хвилювала міського голову - адже зі схем Сергій Віталійович отримував немалі гроші, які в останній рік будуть активно вкладатися в формування громадської думки, грунт для майбутнього переобрання та в активний піар.

Значну частину коштів мають дати ті, кого пан Надал умудрився підсадити на економічний "гачок". Це підприємці, справи яких не завершаться до кінця карєри Сергія Віталійовича. Вони волею-неволею змушені допомогти Надалу в переобранні, інакше з приходом нового міського голови, ризикують втратити все.

Медіа

З приходом на посаду Сергій Надал поділив журналістів на "своїх" та "чужих". Однак це йому не допомогло, оскільки "свої" не могли задовільними запиту суспільства на позитивну інформацію від міської ради, а "чужі" не стримували себе в критиці.

Таким чином, виник інформаційний перекос не в користь пана Надала. Його від тотальної втрати електоральної підтримки рятувало тільки одне - відсутність конкурента. Як тільки зявиться більш-менш адекватний кандидат на посаду міського голови, Сергій Надал по-справжньому відчує, що таке критика в ЗМІ. Поділитися відчуттями йому допоможе побратим Олексій Кайда, який, скажемо чесно, недооцінив роль електронних засобів масової інформації, за що і поплатився.

Соціалка

Починав Сергій Надал з соціальних аптек та магазинів, а закінчив соціальною карткою тернополянина. Він продовжує розраховувати на електорат "Свободи" - старше покоління, яке дисципліновано ходить на вибори. Замість невиконаних обіцянок про безкоштовний проїзд, дешевший одяг, їжу та ліки, зараз виборцям пропонують все це включити в перелік знижок соціальної картки. Як то кажуть, купуємо голоси, але винтончено - користуючись бідністю окремих категорій населення.

Цей короткий аналіз показує одне - Сергій Надал, який мав за ніщо свободівців та тернополян, не виконав половину з власних обіцянок, часто робив навпаки, ніж про це писав у своїй книзі напередодні виборів, знову хоче стати міським головою...

Цікаво, що скажуть тернополяни?

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+1 #1 avtoradio 21.11.2014 15:54
НАШ міський голова в минулому водій одного з кримімінальних ватажків,потім податківець з не останніх.А будиночок "шевченківський" бачили?А події на угорському кордоні при спробі вивезти 2 млн євро,плюскартин и.Тепер висновки робіть самі.Перепрошую ,ще земля бійцям АТО З інтересом. Гнати поганою мітлою -Дуже М"яко!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.