Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Засоби масової інфоромації вже неодноразово писали про конфлікт між футбольною командою "Нива" (Тернопіль) та міською владою на чолі з мером Сергієм Надалом.

Як вдалось нам дізнатися від людей, наближених до пана Надала, мирне співіснування двох команд на одному стадіоні остаточно стало неможливим після вигуків фанатів "Ниви" про те, що міський голова такий самий, як і Путін у відомій на весь світ пісенці.

Особиста образа Надала дала поштовх до зясування стосунків, де кожна зі сторін почала шукати аргументи на свою користь.

Як виявилось, комунальне підприємтсво "Тернопільський міський стадіон" не таке вже біле і пухнасте, оскільки приховує реальну вартість своїх послуг за кожен матч.

Про це функціонери ФК "Нива" повідомили на своєму сайті (
http://fcnyva.com/news/clublife/421), зазначивши, що просять надати "копію окремої угоди, котра визначає фінансові умови та розрахунок орендної плати за кожен матч".

До речі, за нашою інформацією, порушення були не лише в діях адміністрації стадіону, але і в самого футбольного клубу "Тернопіль", який також є комунальною установою.

Ще 15 грудня 2013 року було відкрите кримінальне провадження за №....4577 за фактом привласнення грошових коштів посадовими особами КП Тернопільської міської ради "Футбольний клуб "Тернопіль". Це провадження цілком могло згоріти під час Ночі гніву, бо більше інформації про його рух немає.

Однак, якщо відкинути юридичну та економічну складову конфлікту, постає питання моралі: чи має право міський голова Тернополя свободівець Сергій Надал в догоду одній спортивній команді позбавляти вболівальників іншої радості гри своїх спортивних улюбленців.

Хто дав право Сергію Надалу вирішувати за цілі покоління вболівальників "Ниви", за десятки тисяч тернополян, які виростали на грі улюбленої команди, чи продовжувати синьо-зеленим свою історію. Чому адміністративними методами вирішують спортивну суперечку?

До речі, футбольний матч між командами "Нива" та "Тернопіль", запланований на 16 листопада, досі під питанням: Сергій Надал і далі боїться вигуків фанатів, які таким чином оцінюють те, що робить мер міста для таких, як і вони, тернополян.

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
-1 #5 Навчіться писати 17.11.2014 23:42
До речі-я вже знаю автора вищенаведеного "опусу".На сайті "Ниви"є лист товариша Мацюпи-директора клубу "Нива".То там аналогічні помилки вживання слів з "не" і заклики до спортивної поведінки.І стилістично тексти схожі.Мацюпа підробляє неграмотним журналістом,чи неграмотний журналіст пише тексти Мацюпі?)))
Цитувати
 
 
-1 #4 Навчіться писати 17.11.2014 23:33
Неспортивна-пишеться разом.Як можна так неграмотно писати?Чи цю статтю сам Мдінарадзе накарябав?А може,хтось з фанатів "Ниви"?Тоді можна зрозуміти-в обох випадках інтелектуальний рівень явно низький.Але який він може бути у регіонала...
Цитувати
 
 
+2 #3 Андрійг 16.11.2014 20:25
Цитую Паша:
Нива - вчорашній день. З клубу зробили фірму для перекачки грошей. ФК Тернопіль, завдяки Надалу ще може мати перспективу.

Паша, все правильно, тільки навпаки. ФК "Тернопіль" комунальне підприємство. А отже фінансується з бюджету міста. Галіме відмивання бюджетних коштів
Цитувати
 
 
-1 #2 Паша 16.11.2014 17:52
Нива - вчорашній день. З клубу зробили фірму для перекачки грошей. ФК Тернопіль, завдяки Надалу ще може мати перспективу.
Цитувати
 
 
+1 #1 Тернополянин 15.11.2014 18:08
Подейкують, що міський голова Тернополя, провозив через кордон 1 млн доларів США і сім кг. золота. Його застукали на кордоні митники. Відкупився! Вивозив до Іспанії. Біжи, Сергію, біжи! Тернополяни не пробачать тобі цього...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.