Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Якщо наші читачі пригадують, був такий невдаха парламентських перегонів як Кайда Олексій Петрович.  Він програв вибори з ганьбою, зайнявши 3 місце в окрузі, де народним був депутатом. Програв тому, що він проігнорував місцеві, тернопільські Інтернет-ЗМІ.

На ті ж граблі наступає і його однопартієць Сергій Надал. Який спить і марить, щоб знову очолити Тернопіль і розкрадати наше файне місто.  А тому продовжуємо тему, яку ТТ почав у статті Про майбутнього мера Тернополя

Бажаючих стати очільниками Тернополя більшає. Днями стало відомо, що мером хоче стати синочок затятого регіонала і міліціонера, екс-начальника регіональних управлінь УМВС,  екс-губернатора Тернопільщини Михайла Цимбалюка - , Віталій Цимбалюк. Цей «золотий хлопчик» наразі є депутатом Тернопільської міськради, котрий став таким будучи членом партії регіонів.

Ще щось коментувати потрібно?  А ще пан Цимбалюк-молодший -  родич Ігоря  Гуди, який, відомий як керівник скандально відомої будівельної фірми «Креаторбуд»

Отже, знайомимося, Віталій Цимбалюк (людина, яка хоче стати мером Тернополя і про якого ми ще будемо не раз писати...

Як це не парадоксально, але Віталій Цимбалюк має всі шанси поборотися за крісло міського голови. Фінансових проблем родина Цимбалюків останнім часом не мала, а самофінансування та утримання партії власним ресурсом – головна вимога «Самопомочі». До Цимбалюка можуть перекинутися тернопільські будівельники, якщо той пообіцяє скасувати започатковану Надалом схему дерибану землі через КП і працювати напряму. Першим може бути Ігор Гуда, який є чоловіком сестри дружини Віталія Цимбалюка. До речі, його капітал та виборці, яких він здобув на попередніх виборах, балотуючись на посаду мера, зайвими для Цимбалюка точно не будуть. Але головним фактором у домовленостях між майбутнім кандидатом та мером Львова Андрієм Садовим, може виступити батько Віталія – Михайло Цимбалюк.

А ще одна складова, і чи не найважливіша, на які ЗМІ зробить ставку Цимбалюк-молодший. Бо цілком можливо, що він як і невдаха цьогорічних парламентських виборів Кайда буде рекламувати себе там, де це не дає результату....

Попри те, що він може попасти під люстрацію, його ще зарано списувати з політики. Очолюючи Львівський державний університет внутрішніх справ, Михайло Цимбалюк обзавівся непоганими знайомствами, якими доповнив коло свого спілкування з часів перебування на посаді голови Львівської ОДА. До речі, Андрій Садовий був присутнім на весіллі Віталія Цимбалюка, що також говорить про потрібний рівень знайомства між ними (фото).

Хтось з середовища тернопільської «Самопомочі»

Очолює партію Садового в Тернополі Андрій Грицишин, який поки що працює на Надала. Більшістю власними проектами він «зав’язаний» на Сергія Віталійовича. Не виключено, що через Грицишина Надал шукатиме вихід на Садового, але це мало імовірно – рівень не той. Одним з варіантів може бути власний похід «Самопомочі» на вибори до міської ради. Адже на відміну від Надала та Цимбалюка, партія Садового може виграти не лише вибори мера, але і отримати значну частину депутатських мандатів. Саме до цього їх спонукатиме і сам Садовий, адже він як ніхто розуміє, що таке не мати депутатської підтримки в сесійній залі. Головною проблемою залишається наявність яскравої, впізнаваної та нескомпроментованої особи, якої в партії на даний момент немає.

Темна конячка

На сьогодні говорити про реальних кандидатів на посаду міського голови ще зарано. Суспільне забуття колись широковідомої «Свободи» тільки почалося, але ніхто не спішить першим забивати цвях в їхню політичну домовину. Після завершення формування владної вертикалі, стане зрозуміло, яка партія з переможців виборів на що розраховує. Тоді ж викристалізовуватимуться і кандидати на посаду міського голови обласного центру. Тоді ж Садовий і візьме карти, щоб розкласти свій пасьянс….

«Тернопільський тиждень»

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.