Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міський голова Сергій Надал привітав працівників прокуратури з професійним святом.

Тернопільський тиждень, який вже навчився читати між рядками, побачив певний посил, який піарщики Сергія Віталійовича заклали в текст привітання.

По-перше, слово "прокуратура" в звертанні пан Надал, невідомо з якого дива, написав з великої букви, хоча і в Указі Президента, і на Вікіпедії, і на офіційному сайті Генеральної прокруатури це слово написане з малої літери.

По-друге, Сергій Віталійович досі думає, що прокуратура і надалі повинна "контролювати дотримання законодавства у всіх сферах життя нашого суспільства", хоча відповідний Закон України зазнав змін, і прокуратура вже не має права втручатися у всі сфери життя нашого суспільства. До речі, за цей закон голосували і побратими пана Надала, які тоді ще сиділи в Парламенті.

Не оминув Сергій Надал і можливості покласти відповідальність на прокуратуру за все, що відбувається в Тернополі і подякувати за "участь прокурорів у будівництві справедливого і правового міста".

Сергію Віталійовичу лишилося ще зробити когось з прокурорів начальником свого виборчого штабу і активно задіяти прокуратуру проти конкурентів.

«Тернопільський тиждень»

 

Коментарі  

 
+1 #3 Олександр О. 08.12.2014 18:42
Звичайне вітання, які сотнями пишуть чиновники один одному.
Цитувати
 
 
+1 #2 Ростислав 03.12.2014 15:43
Не шукайте великого інтелекту, там де звичайна глупота). Надал лише дав вказівку написати, і якесь створіння з його оточення цю вказівку виконало, застосувавши звичайну для оточення міської ради лексику)
Цитувати
 
 
-3 #1 Павло Р. 02.12.2014 17:38
люди є різні. але ви у всьому шукаєте тільки погане. Вам не соромно? виж також живете в цьому місті
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.