Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Після нашої публікації  Сергій Надал знову "провалив" тест першим снігом на поштову скриньку сайту "Тернопільський тиждень" надійшов лист-оправдання від управління житлово-комунального господарства.

Як видно з інформації заступника начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Олега Соколовського, комунальники працюють не покладаючи рук, от тільки невдячні тернополяни замість того, щоб уважно читати офіційний звіт, продовжують падати на слизьких тротуарах.

"На вулиці міста виїхали сім піскорозкидачів, сім щіток та три одиниці малої тротуарної техніки, - звітують чиновники. - Техніка виїхала в усі мікрорайони міста, окрім центру".

Цікаво, а як три малих тракторці прибрали тротуари на всіх мікрорайонах міста, яких є щонайменше, девять?

"Тротуари, де можливо, прибираються механізовано, всі інші – вручну", браво "втирають далі чиновники. Але ж знову не пояснюють, що зализаний щіткою тракторця тротуар стає ще слизькішим, а посипати їх нема кому - двірники то працюють там, де не прибається механізовано...

І на завершення, комунальники просять: "Просимо у тернополян розуміння: вкрай важко одночасно очистити все місто від снігу".

Це нагадує минулорічні оправдання самого Сергія Надала, який за неякісне прибирання міста вину поклав на .... сніг, який випав в грудні місяці...

Подаємо текст від УЖКГ без змін, в редакції, яка запропонована чиновниками:

В усіх мікрорайонах міста працює спеціалізована техніка для посипання та прибирання снігу

Відповідно до технології, яка впроваджується цьогоріч у Тернополі, посипання доріг здійснюється за дві години до початку опадів.

Зважаючи на прогнози метеорологів, з якими ми тісно співпрацюємо, техніка починає роботу на вулицях міста ще до настання опадів. Так, вчора о 19-20 годині на вулиці міста виїхали на вулиці міста сім піскорозкидачів, сім щіток та три одиниці малої тротуарної техніки, - розповідає заступник начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Олег Соколовський. – Техніка виїхала в усі мікрорайони міста, окрім центру,  який на той момент був завантажений технікою. Однак і центральні вулиці були очищені від снігу після 21 години. Технології, які використовуємо для прибирання, залежать від ряду обставин, зокрема, ширини дороги. З вузьких доріг сніг зчищається з формуванням природнього снігового колесовідбою, широкі (чотири смуги) – посипають спеціальною концентрованою соляною сумішшю, яка розчиняє сніг. Тротуари, де можливо прибираються механізовано, всі інші – вручну. Потім двірники роззосереджують сніг, щоб не утворювалися снігові вали, які довго топляться. Вивозити снігові вали на даний час будуть лише з Театрального майдану, з майдану Волі, з дуже вузьких вуличок, щоб розширити прохід. Стосовно скарг від тернополян щодо очищення від снігу та посипання, то надходили вони з Нового світу та з вул. Бенцаля (м-рн Кутківці). На Новому світі протягом вчорашнього вечора була прибрана головна дорога, а бічні вулиці очищалися вже сьогодні до обіду. Просимо у тернополян розуміння: вкарй важко одночасно очистити все місто від снігу. Однак комунальники роблять все можливе для того аби забезпечити тернополянам максимальну безпеку із мінімальними витратами»

 

Коментарі  

 
+1 #2 Малий Міша 17.12.2014 16:29
І в мене на Дружбі так само!
Цитувати
 
 
+1 #1 Саша Р. 17.12.2014 12:00
В мене на Східному все було прибрано і посипано.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.