Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Комунальне підприємство Тернопільської міської ради "Фірма "Тернопільбудінвестзамовник" неодноразово "випливала" у скандалах, коли йшлося про земельні оборудки міського голови Сергія Надала.

Підприємство безкоштовно отримує землю, а потім укладає інфестиційний договір на будівництво певного обєкту. За це комунальне підприємство отримує мізер, а "інвестор" безкоштовно землю громади, на якій збудований обєкт. Все законно!

На найближчу сесію міської ради виноситься проект рішення, де вже не криючись, хочуть реалізувати схему під майбутнього "інвестора".

КП фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради на вул.Родини Барвінських (центр міста) безкоштовно хочуть виділити 2 сотих землі для... для будівництва та обслуговування стоматологічного центру.

Що спільного між будівельною фірмою та таким делікатним процесом, як лікування зубів, найкраще, напевне, пояснить міський голова Сергій Надал. Залишається дочекатися дати сесії - 18 грудня.

Проект № 50 Вносить В.Л.Кібляр
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею
0,0201 га за адресою вул.Родини Барвінських КП фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради
Розглянувши звернення комунального підприємства фірми «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради, керуючись ст. 12, 122, 123, 125 Земельного Кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради (ід.код ...) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею
0,0201 га для будівництва та обслуговування стоматологічного центру за адресою вул. Родини Барвінських.
2. Надати комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради (ід.код ...) земелеьну ділянку площею
0,0201 га (кад.номер ...0023) в оренду терміном на п’ять років для будівництва та обслуговування стоматологічного центру за адресою вул. Родини Барвінських.
3. Віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.
4. Зобов’язати комунальне підприємство фірму «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою відповідно до чинного законодавства.
Міський голова  С.В.Надал

Коментарі  

 
-1 #3 Саша Р. 17.12.2014 11:33
не путайте, чим займається фірма з цільовим призначенням виділенної землі.
Цитувати
 
 
+3 #2 Людмила 15.12.2014 17:33
як виділити 0.001 га для збудованого приміщення центру учнівської молоді, то міська рада не може (адже це бюджетна організація), а як віддати землю в центрі міста для стоматологічног о бізнесу - нема проблем . Ось лице сьогоднішньої міської влади.
Цитувати
 
 
+4 #1 MARTINOVICH 15.12.2014 14:01
Це колись припинеться? Може вже пора діяти більш радикально? Бо пиши не пиши,обурюйся не обурюйся але Надал і Ко мають тернополян в одному місці.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.