Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Починаючи з 2011 року міська рада під керівництвом свободівця Сергія Надала роздавала землю громади наліво і направо. Раніше, до моменту заходу у владу, самі свободівці ввели в обіг таке слово, як "дерибан", що означало неконтрольовану роздачу ділянок. Про схему передачі землі невідомим інвесторам через посередництво комунальних підприємств вже писали багато.

Цього разу розкриємо схему передачі землі звичайним (читай: потрібним) громадянам. Йдеться про десятки гектарів, які назбиралися за 4 роки керівництва пана Надала.

Загалом, схема працює так: землю виділяють для, здавалося б, благородної мети - ведення садівництва. Однак згодом змінюють цільове призначення і дозволяють здійснювати там будівництво.

Найгучнішим скандалом в перші місяці керування містом Сергієм Надалом стала передача 13 гектарів з можливою приватизацією невідомому до цього садівничому товариству "Калиновий цвіт" Цільове призначення цієї ділянки - садівництво. Про її долю заговорили через пару років - не виключено, що це та сама ділянка, яку зараз роздають учасникам АТО

Ше один скандал виник, коли під садівництво виділили майже 12 гектарі по дорозі в напрямку на Львів. Виявилось, що саме стільки потрібно для обслуговування ... водонапірної башти

Перший, хто потрапив у схему, виявився однофамілець (або родич) близького друга та бізнес-партнера мера, депутата міської ради та голови земельної комісії Михайла Гладкого. Цільве призначення земельної ділянки було змінено

Землі для седівництва роздавалися і в центрі міста), і для працівників міської ради і на підставних осіб), і навіть родичам медиків, які лікували самого мера
Під час вчорашньої сесії свободівці під патрнонатом міського голови Сергія Надала знову роздавали землю для ведення садівництва: цього разу було 3-є щасливчиків.

Такими темпами Тернопіль давно мав стати містом-садом. Але не став. І вже, мабудь, не стане.

P.S. Статті-розслідуваня  про всі згадуванні афери та зловживання вищезгадуваних чинуш є на нашому сайті…

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
-1 #4 Павло П. 07.01.2015 16:22
Виділення землі є однаковим по всіх містах. Таке в нас зараз законодавство. Питайте тих, хто приймає закони.
Цитувати
 
 
+1 #3 MARTINOVICH 21.12.2014 21:03
Цитую Йосип И.:
Виділення землі під садівництво абсолютно законне. Виділяють тим, хто не скористався іншим правом на приватизацію землі.

Та таки так. Як на Живова. Надали під садівництво і через 2 місяця змінили цільове призначення і тепер будують у людей під вікнами магазин. Законність аж пре
Цитувати
 
 
0 #2 Йосип И. 21.12.2014 12:37
Виділення землі під садівництво абсолютно законне. Виділяють тим, хто не скористався іншим правом на приватизацію землі.
Цитувати
 
 
+1 #1 Roma 20.12.2014 19:25
Як в центрі міста? Та є в місті якась спілка архітекторів, чому вона мовчить чи її взагалі залякали, купили чи що тут твориться!!!?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.