Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Свободівці остаточно втрачають владу.

Розпорядженням в.о. голови Тернопільської ОДА №602-од від 10 грудня 2014 року "Про тимчасовий розподіл обов’язків між головою, першим заступником, заступниками голови та керівником апарату обласної державної адміністрації", в заступника голови ОДА свободівця Леоніда Бицюри забрали більшість повноважень, які йому надав його побратим Олег Сиротюк.

Це призвело до того, що пан Бицюра втратив доступ до певних "тем", які були, як то кажуть, "в роботі". Йдеться про дороги та фінансування окремих обєктів капітального будівництва.

Для того, щоб "закрити" питання, йому бодай на пару днів потрібно повернути свої повноваження назад.

Зробити це має звільнений з патронатної служби Твардовський Р.М., який у своєму позові до Тернопільського окружного адміністративного суду не лише вимагає поновити його на посаді, але і визнати розпорядження в.о. голови ОДА, яким в Бицюри забрали повноваження, недійсним.

Який звязок між звільненим з патронатної служби чиновником та розпорядженням про розподіл обовязків між заступниками ОДА, має встановити суд, засідання якого призначено на 23 грудня.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі  

 
0 #2 Зіновій 23.12.2014 10:06
Шановні модератори! А де подівся мій коментар о 7 годині сьогодні? Правда очі коле???
Цитувати
 
 
+2 #1 Зеновій 23.12.2014 07:06
Невже у Крисака-Деревляного відберуть такі давно омріяні супер-повноваження, які він так "проффесійно" відкусив у свого колеги заступника?
Він бідака чверть року у найскладніші дні для держави набирався розуму на лікарняних, а тепер видає такі "перли" розпорядження, що дають йому необмежену владу на демократичній тернопільській землі. Без Васька Семого (міні-фюрера місцевої Батьківщини) він сам би це не втнув!
Ці неадекватні дії Крисака - державного посадовця такого рівня потребують прискіпливої уваги як прокуратури так і психіатра.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.