Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернополяни тривалий час не могли зрозуміти, чому так довго не розпочинаються роботи з благоустрою і встановлення пам’ятника Небесній Сотні на «Майдані Мистецтв», який нещодавно перейменували на честь Героїв.

Ситуація прояснилася лише 17 грудня цього року, коли заступник голови обласної державної адміністрації п. Л. Бицюра «подарував» усю площу 0,2648 гектари відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради.

Ця акція відбулася за відсутності виконуючого обов’язків голови обласної державної адміністрації п. Крисака, який був проти такого «подарунку».

Заступник голови ОДА п. Бицюра примусив письмовим дорученням тимчасово виконуючу обов’язки начальника Управління капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації п. О.І. Чумак підписати заяву на згоду вилучення земельної ділянки площі Героїв Євромайдану на користь відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради та нотаріально її завірити. Шахрайство тай годі.

Мушу зазначити, що дерибан землі Тернополя відбувається саме через комунальні підприємства Тернопільської міської ради. З початку каденції п. Надала комунальним підприємства передано більше 60 (!) гектарів міської землі безкоштовно, а ті у свою чергу потім продають її будівельним компаніям.

Далі: наступного дня 18 грудня 2014 р. сесія міської ради затвердила цю передачу. Таким чином висвітлилася змова «Бицюра – Надал».

Ви запитаєте: для чого це робиться? А все дуже просто: бізнес надумав забудувати площу Майдану підземним паркінгом і... багатоповерхівкою, а пам’ятник Героям Небесної Сотні встановити там як додаток.

На містобудівній раді Тернопільської міської ради представники громадськості висловлювали свою позицію проти забудови площі. Ми пропонували на усій площі Майдану зробити сквер європейського типу з фонтаном і встановити там пам’ятник. Ми хотіли, щоб це місце стало затишним та перетворилося на окрасу Тернополя. Однак, сталося по-іншому.

На жаль, таким чином винищується місто Тернопіль і перетворюється у селище міського типу у найгірших традиціях. Такі приклади свідчать про те, що міська влада на чолі з п. Надалом керується якимись іншими принципами, ніж доцільністю для людей.

Окрім того, слід врахувати, що п. Гудою («Креатур-буд») поруч вже будується величезний комплекс фактично без прибудинкової території та без благоустрою — і це вже стає візитною карткою цієї компанії. Тому залишки вільної площі Майдану перетворяться у незручний для життя мурашник.

Виникає питання до п. Надала та п. Бицюри: чому для Вас навіть свята пам’ять Героїв Майдану не є перешкодою перед хижацьким бізнесом за рахунок умов життя Тернополян?!

Заступник голови громадської ради Департаменту екології та природних

Ресурсів Тернопільської ОДА                                     О. Філь

ТОГО «Тернопільські підсумки»                               Т. Білан

Громадський активіст                                                           Н. Міляновська

До речі. Минулої п’ятниці на телеканалі «Інтер» в ток-шоу «Чорне Дзеркало» з Євгеном Кисельовим екс-губернатор Тернопільщини, а нині народний депутат від Радикальної партіі Юрій Чижмарь розказав про земельну аферу чиновників Тернопільської ОДА – заступника голови ОДА Леоніда Бицюри та донедавна виконувача обов’язків начальника управління капітального будівництва Тернопільської ОДА Олени Чумак.

Вони разом у змові з Тернопільською міською радою організували крадіжку землі в центрі міста біля майбутньої бібліотеки, викроївши при цьому ділянку за 6 метрів від центрального фасаду бібліотеки-довгобуду. На місці викраденої земельної ділянки планувався нібито пам’ятник героям Небесної сотні, а насправді проектанти-конструктори у вузьких колах вже жваво обговорювали намальований проект 12-ти поверхової висотки на місці пам’ятника.

От так цинічно планувалось знову заробити на такій земельній оборудці зі скромним підрахунком приблизно півмільйона доларів, зазначає Західна правда

Коментарі  

 
-1 #2 Павло П. 07.01.2015 16:25
Надал показав себе як справжній мер - всю землю тягне до міста!
Цитувати
 
 
+3 #1 VOVA2002 30.12.2014 13:13
Поки їх фізично не замочать ніфіга не зміниться
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.