Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Після поразки на Парламентських виборах, свободівці активізували свій популізм (фото)

Секретар Тернопільської міської ради Ігор Турський, який 4 роки перебував в тіні міського голови Сергія Надала, раптом став активним коментатором подій всеукраїнського рівня.

Свої думки він викладає в соціальній мережі "Фейсбук", однак забуває, що громадяни нашої країни живуть не лише сьогоднішнім днем і тим, що їм напишуть свободівці-популісти.

Звинувачуючи владу в тому, що досі немає відповідної реакції на діяння втікача Януковича та компашки, пан Турський не згадує, що в найвідповідальніший післямайданівський час в.о.Генерального прокурора був ставленик "Свободи" Олег Махніцький.

Саме той Махніцький, який частувався в вузі головного "підрахуя" Ківалова, перебуваючи в Одесі. Саме той Махніцький, який невиразно пішов з посади, так і не довівши до завершення жодної (!) справи, відкритих по майданівських подіях. Саме той Махніцький, від якого зараз свободівці починають відкараскуватися, забуваючи, що свого часу використали його як "кришу" для вирішення своїх проблем на місцях.

І це не говорячи, що посадова особа Тернопільської міської ради, а пан Турський є фактично 2-ю особою в ієрархії місцевого самоврядування, закликає діяти в порушення законодавства.

А як інакше зрозуміти його слова: Звісно, українці дуже "радіють" від того, що СБУ намагається діяти за законом, хоч і таким людям, як Янукович, закони не писані. Але результату немає уже майже рік.

То що? Заради результату (ще навіть невідомо якого) треба порушувати закони?

Невже пан Турський такими повідомленнями в соціальних мережах розпочав власну політичну гру з певними амбіціями на наступні місцеві вибори?

За нашою інформацією, він активно шукав виходи, щоб очолити обласну організацію ВО "Свобода", однак поки що йому вище свободівське керівництво порадило зменшити свої апетити до рівня міської організації. І то за умови, що теперішнього її керівника Романа Навроцького прилаштують де-інде.

А тепер, власне, популістичний «шедевр»пана Турського з соцмережі:

«Лише мене досі цікавить, де зараз перебуває Янукович (живий, чи мертвий)- немає значення?! Сюди ж і Азаров, і Арбузов.
СБУ безсоромно хизується, що знає, де їхзнайти, але чомусь не спішить шукати.
Як на мене, люстрацію варто було почати саме з них, а не вибірково очищати владу від "незручних" людей для теперішнього уряду.
Врешті, риба гниє завжди з голови. А ми почали  зплавників.
Звісно, українці дуже "радіють "від того, що СБУ намагається діяти за законом, хоч і таким людям, як Янукович,закони не писані. Але результату немає уже майже рік.
Коаліція, з абсолютною більшістю в ВР тільки й згадує "злочинний уряд", "режим януковича" і т. д. А результат?
Політики, через яких сотні українців вмирали на Майдані, а тепер віддають життя на війні "достойні" того, щоб нарешті сидіти в "рідній" тюрмі.
Раз цього немає, виникає багато запитаньдо президента, міністра і прокурора, які за пафосними промовами про Небесну Сотню - не несуть нічого!»

Коментарі  

 
-1 #8 оленочка 15.01.2015 09:31
Усі свободівці працюють в одному напрямку -валити всенав ладу, раніше на яника, зараз на порошенка, така у них роль, така їх маленька місія. Політиканти, х..рові!! Лише одне прошу, ну не згадуйте ви Небесну Сотню, ці люди загинули не за таких як ви, і не для тогощоб на їх памяті ви робили собі піар.
Цитувати
 
 
0 #7 ганна придушана 14.01.2015 09:52
А ви всi останнi, котрi пiдтримували незаконнi дii майдану де були? А тепер ви дуже розумнi, бо вже бачите чим закiнчиться i де будуть теперiшнi керiвники держави. Стараетесь скорiше вiд них вiдмежуватися. Народ i вам повiрить, бо звик вiрити популiстам не маючи сам тверезого розуму.
Цитувати
 
 
+2 #6 ... 14.01.2015 09:04
Щось не видно було, що, до прикладу, під час Революції Гідності Турський "сидів в тіні". Те ж саме можна сказати про його участь у життєдіяльності міста. І популізмом від цієї людини ніколи не віяло, адже як високоосвічений спеціаліст він знає, що говорить. А те, що ті особи, які винні в смерті Героїв досі не покарані не може залишатися поза увагою гроамдськості, тому що - це була одна із перших та головних вимог Майдану!
Цитувати
 
 
+2 #5 Микола. 13.01.2015 23:52
Турський написав правду. ТОму ви його і вчепилися? де логіка????
Цитувати
 
 
0 #4 azarov 13.01.2015 21:57
Свободу не спинити..... Треба просто дати копняка... Назавжди!
Цитувати
 
 
+3 #3 Роман Петрович 13.01.2015 20:39
Та все правильно написав цей Турський.
Цитувати
 
 
+3 #2 Soul 13.01.2015 12:55
ось не треба гнати на Турського, якби не він то надалу би взагалі стриму не було.
Цитувати
 
 
+4 #1 пробігав 13.01.2015 12:48
ТТ, ви смішні..чесно. ну ще напишіть, як ті наші палітіки в туалет ходять..
де нормальні аналітичні матеріали, які у вас періодично зявлялись? з документами. от це цікаво. а так ви такі ж популісти...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.