Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Керівники Тернополя вимагають для молодих людей 15 діб арешту.

У п’ятницю на офіційному сайті Тернопільської міськради зявилася інформація про затриманих молодих людей, які начебто обмалювали фасади стін в центральній частині міста. Коментуючи цей прикрий інцидент, мер Тернополя Сергій Надал заявив, що «…Припускаю, що це могло бути політичне замовлення…» Було б смішно таке чути, якби не було образливо від того, які люди керують містом. Проблема з несанкціонованими графіті в Тернополі, та й в принципі, і в інших містах України стоїть гостро вже не перший рік. Але, принаймні до сьогодні ніхто не додумався заявити, що хуліганські витівки – це політичне замовлення!? Абсурд! Але мерія пішла дальше і на своєму ж сайті оприлюднила не тільки дані про затриманих, а й місце їх проживання. Хоча навіть правоохоронні структури, якщо ми не помиляємося, не дозволяють собі, поки немає відповідних рішень суду, називати підозрюваних злочинцями та ще й на офіційному сайті розповсюджувати про них особисту інформацію. Чи правомірно це зроблено – питання до юристів та до батьків підозрюваних, які, впевнені, після такого публічного «ляпасу» мерії почуватимуть себе не надто комфортно.

Подаємо повний текст інформації з сайту міськради, прибравши тільки дані підозрюваних.

Молодики, які розмалювали стіни будинків Тернополя, будуть покарані

Молоді особи пошкодили стіну АртГалереї та магазину на вул. Сагайдачного вранці 24 серпня. У цей день в АртГалереї проходив проміжний етап конкурсу на визначення кращого проекту пам’ятника Незалежності у Тернополі. На заході був присутній і міський голова Сергій Надал.

«Ми живемо в правовій державі і люди, які чинять такі речі, до того ж в державне свято, відповідатимуть за це. Припускаю, що це могло бути політичне замовлення, але не розумію тих, хто нищить красу архітектури нашого міста виходячи з політичних міркувань. Ми всі живемо у Тернополі та разом повинні дбати про наше місто», - зазначив міський голова Сергій Надал.

У той же день о 3 год. 45 хв. на зупинці Кооперативний технікум по вулиці Руській були затримані двоє тернополян, які розмальовували чорним маркером будівлі по вул. Руськійі. Проти чоловіків склали протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 152 КУпАП (Порушення правил благоустрою території міст та інших населених пунктів), а також за ст.173 КУпАП (дрібне хуліганство). Дані протоколи надіслали до Тернопільського міськрайонного суду та до адміністративної комісії при Тернопільській міській раді. Міська рада звернулася до суду з клопотанням визначити для порушників покарання обмеження волі терміном на 15 діб.

На фото: прін-скрін з сайту міськради

   alt   

 

Коментарі  

 
+2 #13 Іра 07.09.2011 22:22
тре пальці обрубувати тим вилупкам! Портять місто! Якшо б міська влада активно за них взялася ціни б їм не було. а то не можливо вже!
Цитувати
 
 
+2 #12 аватар 31.08.2011 21:13
є закон, в якому описано, яку інформацію можна оприлюднювати. думаю, юристи міськради все прорахували
Цитувати
 
 
+3 #11 знаю 29.08.2011 21:19
цікаво би було прочитати про реакцію батьків тих вилупків. може журналісти візьмуться за це?
Цитувати
 
 
+7 #10 МВК 27.08.2011 13:55
хай краще б Матрифайла разом з Надалом закрили на 15 діб, а ще краще місяців
Цитувати
 
 
+6 #9 Нічого собі 27.08.2011 07:39
Цитую оленочка:
слухайте, а нащо та муніципальна міліція, якщо навіть з графітчиками не може справитися"!!!!

Слухайте.. а навіщо взагалі нам міліція, влада, держава і т.д.
Для чого писати такі дурниці? По вашому, "графітчики" йдуть собі спокійно по вулиці, розмальовують будинки, а в той момент міліція все бачить і свідомо не втручається?? Не все так просто..
Ви ж подивіться сюжет про затримання цих двох гамнярів - це ж для них забава, екстрім..
Цитувати
 
 
+8 #8 Танк 26.08.2011 22:11
а може то павлик морозов а може зоя космодемянська а може то сиротюк щоб насвити надалу за підтриму шемчука
Цитувати
 
 
+6 #7 міський чиновник 26.08.2011 22:03
а як то пояснити, коли в ніч на сам день незалежності????
Цитувати
 
 
+8 #6 Оксана 26.08.2011 21:49
Хай Бог борогить від такої влади вони придумують причину щоб на когось звалити бо бездарі не можуть керувати містом! Мене болить за рідних юнаків. А хто відповість за споювання в парках міста!
Цитувати
 
 
+10 #5 оленочка 26.08.2011 19:07
слухайте, а нащо та муніципальна міліція, якщо навіть з графітчиками не може справитися"!!!!
Цитувати
 
 
+9 #4 Нічого собі 26.08.2011 17:24
До Антона.. Важко сказати, але мені було б дуже неприємно.
Та все ж в першу чергу відповідальніст ь несуть ці діти, а не їх батьки. Такі жорсткі заходи (+ громадський осуд) необхідні для того, щоб вони сповна відчули провину за свої дії.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.