Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На Тернопільщині під покровом громадських організацій, зокрема "Правого сектора" починають діяти люди, які мають багате кримінальне минуле.

На своїй сторінці у "Фейсбуці" "Правий сектор" Тернопільщини закликає захистити їхнього активіста Олега Селецького, якого мають черговий раз судити 2 лютого, як нам відомо з власних джерел. Про ще одного такого "активіста"  
ТТ писав у статті  Особи з кримінальним минулим та колишні міліціонери хочуть підмінити собою люстраторів


Раніше Олег Федорович Селецький вже був засуджений в березні 2000 року до позбавлення волі терміном на 3 роки з конфіскацією майна і валютних цінностей з відстрочкою виконання вироку на 2 роки. Тоді ж він і заплатив штраф в сумі 1700 грн.

Вже в листопаді цього ж року Селецький умудрився знову порушити закон, за що отримав реальний термін увязнення на 5 років і 6 місяців з конфіскацією майна. Вийшов достроково.

у 2006 році знову був засуджений та сплатив штраф у сумі 510 грн.

У 2008 році вкотре сів на лаву підсудних та отримав реальний термін позбавлення волі, який згодом був замінений на виправні роботи. Вийшов на волю в квітні 2012 року.

Невже такі "активісти" мають будувати нову Україну. Чи розуміє "Правий сектор" хто є хто в їхніх лавах? Що скажуть прості громадяни, друзі і родичі яких зараз в лавах добровольчих батальйонів та батальонів УМВС воюють на Сході.

Невже і їм такі як Селецький запудрять мозги?

Примітка ТТ. До речі, такий собі тернополянин Олег Мартинюк, який був членом багатьох партій, а до недавна і палким ""ляшкістом", а тепер "затесався" до "Правого сектору", вирішив у соцмережі спростувати певну інформацію. Що з цього вийшло - дивіться в його акаунті...

Кореспондент

  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.