Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Приносимо Вам вибачення за тимчасові технічні незручності.

У пятницю ввечері, 26 серпня, орієнтовно з 19 до 23 години, у нас на сайті виникли проблеми – в деяких останніх опублікованих матеріалах почали пропадати, а точніше кажучи - зникати з опублікованих матеріалів з періодичністю в декілька хвилин, фотоілюстрації до статей, які, як то кажуть, були власне і побудовані на фотодоказах. При цьому, що цікаво, текстове наповнення статей і коментарі не мінялися, хіба що "глючила" тимчасово пунктуація матеріалів.

Адміністратори хостингу, на якому розміщений наш сайт і до яких ми звернулися по допомогу, оперативно відповіли і пояснили, що неполадки не пов’язані з ними. Це було зовнішнє втручання в адмінчастину «Тернопільського тижня». Адже, чомусь, знищили саме фотографії, які стосувалися матеріалів останніх двох днів – про пивні намети в парку Шевченка, готовність до чемпіонату Європи, заступників міського голови Тернополя тощо. Ми, звісно, попросили знайомих з правоохоронних органів, щоб вони відслідкували, з чим пов’язані такі технічні «негаразди». Адже, до слова, протиправне втручання в роботу електронних ЗМІ є в компетенції саме силовиків. 

Та ми все ж сподіваємося, що знищення фотографій  відбулося внаслідок дійсно технічних проблем, а не через чиюсь "хакерську діяльність" (ми, попри все – оптимісти - прим.ред). Адже, при бажанні, все це доволі легко відслідковується. А тому ми віримо, що наші недоброзичливці не такі вже «обмежені», щоб у 21 сторіччі вдаватися до примітивних заходів боротьби з опонентами..?

P.S. Сподіваємося від завтра відновити повноцінну діяльність і наші читачі будуть мати змогу бачити, прочитати і проаналізувати все те, що буде в Тернополі на День міста і на чемпіонаті Європи з водномоторних видів спорту. Або – чого не буде з обіцяного і декларованого…

Ще раз вибачаємося, що деякі світлини "пропали" з сайту...

«ТТ»

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.