Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Піаритись на війні можна по-різному.

Звісно, краще цього не робити взагалі, але якщо певна категорія людей не може обійтися без того, щоб зробити фото з автоматом чи у військовій формі, то вже хай роблять це хоч з користю.

Тернопільщину в Парламенті представляють 2 особи, що стали народними депутатами прямо з лінії фронту.

Це Тарас Пастух від "Самопомочі" та Олег Барна від "Блоку Петра Порошенка".

Починали вони разом в окопах, але, схоже, їхні дороги зараз розійшлися.

Тарас Пастух залишився вірним своїм бойовим побратимам та щоразу розміщує інформацію в мережі "Фейсбук" про своє перебування на передовій. Останнє повідомлення викликало шквальне обговорення можливого повторення ще одного вже "Дебальцівського котла", якщо вище керівництво держави не вплина на ситуацію з підтримки військових на лінії фронту. Хоча ця заява тернопільського нардепа, про що
ТТ писав у статті А ось що народний депутат з Тернопільщини думає про Порошенка і військових командирів  викликала спростування від керівництва нацгвардії. Цитуємо : "2 лютого в мережі інтернет з'явилася заява народного депутата України Тараса Пастуха, що нібито військовослужбовці Національної гвардії України покинули місто Дебальцеве. Гвардійці продовжують утримувати свої позиції та мужньо і віддано виконують службово-бойові завдання", - йдеться в заяві Нацгвардії."

А от від Олега Барни від початку обарання його депутататом - жодного повідомлення в стрічці новин про те, що стосується долі його бойових побратимимів та його допомоги їм в статусі нардепа.

Олег Барна запамятався тільки викриками загально відомої фрази про путіна та скандалом з шоу-меном Притулою з цього приводу. А також тим, що став своєрідним спікером політичної сили Порошенка на телебаченні.

Напевно війна дійсно міняє людей. От тільки в який бік?

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
0 #11 Богайчук Володимир 07.04.2015 13:26
Олег Барна патріот України. А писакам потрібно їхати на Схід.
Цитувати
 
 
+1 #10 олег барна 25.02.2015 12:34
Персонально для редактора інтернет рескурсу “ТТ”, котрий заявляв про те, що я, ставши депутатом, нібито забув своїх побратимів по зброї на відміну від інших депутатів так як у ФБ нічого не пишу про це.
Ставши депутатом, я разом із побратимом з Харкова Констянтином (автомайданівец ь) вже тричі їздив до своїх побратимів у Станицю Луганську, Дебальцево, Чернухіно, возив їм прибори нічного бачення, боржуйки, теплі речі. Навіть на тиждень залишився зі своіми побратимами під Чернухіно, проводив разом з ними бойове завдання.
А після нового року передавав декотрі прибори та гроші побратиму Констянтину, котрий сам організував забезпечення необхідними речами наших земляків під Дебальцево. Тепер він дістає їм обладнання для управління безпілотниками.
Цитувати
 
 
+1 #9 олег барна 25.02.2015 12:32
В кінці січня заставляв Генштаб та заступника Міністра оборони надати артпідкріплення нашим бійцям під Дебальцево. Нажаль багато було поранено.
Зараз продовжую разом із тернопільськими депутатми Т.Юриком, братом та побратимами із “Громадського Майдану” м.Чортків організацію наступної волонтерської допомоги (прибори нічного бачення, рації тощо). Тому звертаюся до інтернет ресурсів з проханням не займатися плітками а краще допомагайте нашим войнам, допомагайте провести мобілізацію для забезпечення проведення ротації та демобілізації тих, хто вже рік на пеердовій. Слава Україні! (подібне було раніше із “ТТ”)
Цитувати
 
 
+2 #8 олег барна 25.02.2015 12:11
диванних патріотів - пліткарів запрошую на фронт
Цитувати
 
 
+2 #7 олег барна 25.02.2015 12:02
Ставши депутатом, я разом із побратимом з Харкова Констянтином (автомайданівец ь) вже тричі їздив до своїх побратимів у Станицю Луганську, Дебальцево, Чернухіно, возив їм прибори нічного бачення, боржуйки, теплі речі. Навіть на тиждень залишився зі своіми побратимами під Чернухіно, проводив разом з ними бойове завдання.
А після нового року передавав декотрі прибори та гроші побратиму Констянтину, котрий сам організував забезпечення необхідними речами наших земляків під Дебальцево. Тепер він дістає їм обладнання для управління безпілотниками.
Цитувати
 
 
+2 #6 олег барна 25.02.2015 12:00
Нажаль я не міг належно допомогти нашим хлопцям з під Донецького аеропорту. Сеператисти не пропускали навіть машини Червоного Хреста для поранених.
30-31 січня допомагав (попросив голова Національної асоціації інвалідів України Валерій Сушкевич) через Генштаб та заступника Міністра оборони виводити з оточення 25 батальйон “Кївська Русь”, котрий спочатку вийшов з котла в Нікішино, пізніше попав в оточення під Рєдкодубами.
6-7 лютого допоміг через Генштаб та заступника Міністра оборони вивести з під оточення в с.Новоорловка побратимів із 128 бригади.
3-4 лютого, через Генштаб та заступника Міністра оборони допоміг вийти з під оточення під с. Рєдкодуби побратимів 128 бригади. Нажаль багато загинули . Земляк і побратим Міша Варчак поранений виїхав на броні.
Цитувати
 
 
+2 #5 Голос. 03.02.2015 13:51
Що не зрозуміло? Зазначені особи представляють "пулю в лоб" і "пороха" і кожний буде вихваляти свого і хаяти чужого патрона. Мабуть коаліція дає тріщину і вчорашня гризня на ISTV цих двох сил, цьому підтвердження.
Цитувати
 
 
0 #4 Наталка 03.02.2015 13:35
бо той барна-ГАМНО!!! Весь чортків це знає. зробив піар на АТО, за що сволоч брехлив відповість.Заставному довго ще буде за крісло нардепа відробляти...
Цитувати
 
 
+1 #3 чортківчанин 03.02.2015 13:05
пи...н ваш барна, яким був таким і лишився, хоча не спорю що з владою воював, але і свої інтереси при цьому не забував, запитайте людей в нагірянці
Цитувати
 
 
+2 #2 Kyk 03.02.2015 12:48
Не пишіть херні на нашого Барну за його плечима студентські голодування Україна без Кучми та багато іншого ;а надто допомоги бійцям то ми це робимо постійно а на Олешка таких коштів не може мати бо він був простим учителем у сільській школі а не бізнесменом і пройшов до ВРУ без жодного "центу"-)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.