Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

"Правий сектор", який пікетував суд та прокуратуру в понеділок і палив там шини,  а наступного дня й облдержадміністрацію, ховає в своїх рядах людину, яка неодноразово була суджена. Саме через нього, як нам відомо з власних джерел, все це й організував «Правий сектор». Бо двох інших учасників подій в Кременці більшість в «Правому секторі» навіть прізвищ не пам’ятають.

Нам вдалося дізнатися про обставини злочину, який вчинив Селецький, через якого вся ця катавасія в Тернополі, за що і отримав тюремний строк.

До слова,про нього ТТ писав в статті Цього разу він вирішив сховатися в лавах "Правого сектора" та в інших публікаціях.


В листопаді 2007 року Олег Селецький, який зараз ховається в лавах "Правого сектора", разом зі своїм спільником побили в одному з ресторанів в центрі міста двох тернополян. Селецький, імовірно, наносив удари кастетом, який в матеріалах справи фігрурує як "невстановлений предмет". В цій же бійці від ударів Селецького постраждала дитина та жінка, яка намагалася його втихомирити. Всі вони отримали легкі тілесні ушкодження з тривалими розладами здоровя.

В січні 2008 року, на сам Йордан, Селецький знову побив чоловіка. А 17 лютого 2008 року в тому самому барі не просто побив ще двох чоловіків, а заставив їх оголити свої геніталії та займатися непристойностями.

Все це випливає з Ухвали Апеляційного суду Тернопільської області від 18 березня 2009 року, де все це детально описано і копію якої нам вдалося роздубути. Апеляцію подавав пан Селецький, який хотів уникнути покарання за скоєне та вимагав скасувати рішення суду першої інстанції.

Апеляцію судді залишили без задоволення, відзначивши, що "виправлення та перевиховання Селецького неможливе без ізоляції його від суспільства".

Тепер, очевидно, перевихованням займеться "Правий сектор", частина якого воює на Сході, а частина ходить за закритими обличчями по Тернополю та намагається "відмазати" свого кримінального друга від чергового злочину.

Примітка ТТ. І наостанок зазначимо, що міліція відкликала свій позов щодо фігурантів подій в Кременці на дорозслідування. Тож ця історія не завершена …

Коментарі  

 
+3 #5 Людина 26.08.2015 01:11
олег селецький "зек" і повинен бути за гратами, а не ходити в лавах Правого Сектору. він принижує і так вже хитке ставлення до справжніх Героїв ПС
Цитувати
 
 
+3 #4 ганна придушана 05.02.2015 08:19
Шановний Ромку. А що прац1вники прокуратури були призван1 до в1дпов1дальност1 за протиправн1 д11? Так що ж у вас таке питання чудернацьке. От те, що вс1 полякалися крим1налу 1 в1дкликали позов за те, що вони вершили самосуд - це ганьба трич1 для вс1х правоохорнц1в. Боягузи!!!
Цитувати
 
 
+6 #3 Ромко 04.02.2015 20:21
А в Тернопільській прокуратурі самі ангЕли небесні позбиралися! Їм дивитися нема коли, бо крила лебедині їх так високо вознесли, що аж-аж!! От коли шмат "зелені" вдерти з кого при нагоді, то вони всі є! А як баблом не пахне - і вони за обрій ширяють....
Цитувати
 
 
+6 #2 уд 04.02.2015 18:34
А де дивиться наша прокуратура де їх славнозвісний пресцентр
Цитувати
 
 
+4 #1 Сірий 04.02.2015 17:49
"...міліція відкликала свій позов щодо фігурантів подій в Кременці..." --саме показове...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.