Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Інформація про те, що у селі Смиківці на вулиці Курбаса в дворі горить автомобіль надійшла у Тернопільського райвідділ на лінію 102 о 4.30 від невідомого.

На місце події одразу виїхали співробітники райвідділу міліції. Вони з'ясували, що близько четвертої ранку загорівся автомобіль LEXUS RX350.

Територія будинку була огороджена, освітлена та обладнанавідеоспостереженням.

Черговий наряд державної служби надзвичайних ситуацій пожежу ліквідував. Люди у ній не травмувалися.

На місці події працюють експерти-криміналісти та кінологи, які встановлюють причину займання. На місці події експерти вилучили відбитки слідів взуття, залишки горіння та інші речові докази.

Слідчі внесли подію в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 194 частиною 2 ККУ - умисне знищення чи пошкодження майна.

Правоохоронці звертаються до всіх, хто має будь-яку інформацію щодо цієї події, повідомляти на номер 27-12-58, 27-12-30, 43-61-00 або "102", повідомляють в секторі зв’язків з громадськістю  ГУМВС України в Тернопільській області

А якщо говорити не сухою мовою правоохоронців, то сьогодні вночі невідомі проникли на подвір’я будинку батьків депутата Тернопільської міської ради Віталія Цимбалюка, де в той час знаходилася тільки його мама, і підпалили автомобіль, який стояв біля хати. За інформацією правоохоронних органів, на місці злочину знайдено докази того, що це був саме підпал. 


Ось що написав на своїй сторінці у Фейсбук Віталій Цимбалюк: «Від ранку телефонують журналісти. Підтверджую, що цієї ночі мав місце підпал на подвір’ї моєї матері. Особу зловмисника вже встановлюють правоохоронні органи. Пов’язую мотиви цього злочину із моєю громадсько-політичною діяльністю. Всі подробиці згодом. Мама у важкому стані… Про моральність замовників цього вчинку свідчить те, що об’єктом нападу вибрали беззахисну жінку…».

Примітка ТТ. Найжахливіше в цій ситуації це те, що виродок чи виродки зробили таку небезпечну підлість біля дому жінки, яка в той час була самою, оскільки чоловік був у відряджені. І вони чи він про це знали однозначно. Залишається тільки сподіватися,  що міліція розшукає злочинців і стане відомо про замовника …

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.