Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Фракція партії "Народний фронт" по багатьох позиціях політично переграє пропрезидентську фракцію "Блоку Петра Порошенка". Настільки переграє, що окремі депутати-новачки починають скаржитися на це і звинувачувати колег по коаліції в нечесній грі.

У своєму блозі 
(http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/54d171d2b5893/ колишній журналіст, а нині нардеп Сергій Лещенко звинувачує фракцію "Народний фронт" в тому, що вона "пытается сделать еще не созданное Антикоррупционное бюро девкой по вызову".

За словами парламентаря, "во вторник "Народный фронт" выдвинул очередной ультиматум – они проголосуют за этот закон, только если глава антикоррупционного бюро будет назначаться парламентом".

Про те саме пише і Тернопільський нардеп Роман Заставний на своїй сторінці у "Фейсбуці": "В цьому проекті фракція "Народного фронту" бачить загрозу узурпації влади. Ми можемо знову наступити на ті ж граблі, даючи повноваження Президентові призначати керівника Антикорупційного Бюро. Йдеться не про діючого Президента, а й про майбутніх. Тим паче, що підтримка такого Закону суперечить Конституції, згідно з якою Україна є парламентсько-президентською державою, а не навпаки".

І дійсно, Роман Заставний не голосував про розгляд за скороченою процедурою цього Закону, був відсутнім, коли Закон приймали за основу, але вже активно тиснув кнопку "за" за повернення до розгляду та повторне голосування за основу.

Причина, чому політик з Тернополя так різко змінив свою думку - невідома, але шантажем, на думку С.Лещенка, все-одно попахує.

"Шантажируя, "Народный фронт" поставил под угрозу получение финансовой помощи МВФ – потому что одним из требований Запада является максимальная независимость антикоррупционного бюро. - продовжує Сергій Лещенко. Если бы парламент принял позицию "Народного фронта", чем бы тогда глава антикоррупционного бюро отличался в своей независимости от генерального прокурора, институт которого полностью дискредитирован в Украине"?.

Після того, як закон прийнято в першому , і за нього все ж проголосували нардепи з "Народного фронту", стало зрозуміло, що або шантаж, або політичні торги таки спрацювали і до другого читання ще можуть зявится нові сюрпризи з перегинанням Парламенту через коліно.

"Мы это уже видели это, когда они поставили ультиматум сохранить в правительстве министров юстиции и внутренних дел. Видели, как фракция Яценюка-Мартыненко-Иванчука протолкнула закон об СНБО. Видели, как они нагнули весь парламент в 4:30 утра голосовать бюджет. Видели, как они не дали голоса за поправку о кворуме акционерных обществ, позволявшую забрать у Коломойского государственную "Укрнефть"..." - знову ділиться секретами життя під куполом пан Лещенко.

«Тернопільський тиждень»

 

Коментарі  

 
+3 #1 правильні 11.02.2015 13:20
Все логічно - не голосував за пропозицію, щоб Президент призначав голову Бюро,а проголосував коли внесли поправку,що звільняти може і Президент і Парламент! А Лещенко - сраколиз свого боса-Президента,от і обурюється
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.