Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Розслідуванням ДТП за участю заступника голови ОДА Лоніда Бицюри займаются правоохоронці Львівщини. Про це повідомили на офіційному сайті прокуратури Тернопільської області.

Відповідно до вимог КПК України прокуратура Тернопільської області не розслідує та не здійснює процесуального керівництва у розслідуванні жодного кримінального правопорушення, вчиненого посадовцем ОДА на території Львівської області.

Так, відповідно до ст.218 КПК України досудове розслідування здійснюється слідчим того органу досудового розслідування, під юрисдикцією якого знаходиться місце вчинення кримінального правопорушення.

Тому, кримінальне правопорушення, вчинене на території Львівщини, за територіальною підслідністю розслідують правоохоронні органи Львівської області та процесуальне керівництво здійснює відповідна прокуратура цієї ж області.

Нагадаємо, що на початку січня заступник голови ОДА Леонід Бицюра потрапив у ДТП на території сусідньої області. Про це він написав на своїй сторінці у "Фейсбуці", щоправда не уточнивши, чи був він за кермом службового автомобіля, чи на власному.

А з приводу несприятливих погодніх умов, то претензії пан Леонід може ставити тільки до свого побратима та колеги - депутата обласної ради свободівця Юрія Лазаренка, який очолює Львівоблавтодор, який і має дбати про безпечність доріг області.

«Тернопільський тиждень»

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.