Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

29 серпня 2011 року пенсіонери-чорнобильці міст Чорткова та Заліщик, що на Тернопільщині, провели черговий мітинг під місцевою райдержадміністрацією. Причиною протесту є припинення Пенсійним фондом виплат чорнобильських доплат до пенсій.

Цього разу люди також перекрили дорогу у вищезазначених райцентрах, що свідчить про відчай пенсіонерів, повідомляє прес-служба ТОО ВО «Свобода».

 Адже під час минулої акції протесту представники райдержадміністрації пообіцяли до 29 серпня розв'язати проблему. Обіцянки так і не виконані.

Пенсіонери зазначають: «Щодо виплати чорнобильських доплат до пенсій було ухвалено відповідні судові рішення, проте грошей ми так і не отримали. Щоразу нам обіцяють, що виплатять належне, але вже вкотре обманюють».

Депутат Тернопільської обласної ради від Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олег Сиротюк підтримав пенсіонерів. Свободівець зазначив: «Дивною є ситуація в державі, коли люди змушені свої права, гарантовані їм Конституцією, захищати в судових органах. Доведені до відчаю люди змушені протестувати, бо це - єдиний варіант добитися справедливості та відстояти те, що по праву їхнє. Депутати від Всеукраїнського об'єднання «Свобода» завжди будуть на стороні громадян, в яких владний режим відбирає останні можливості вижити у теперішніх складних економічних умовах».

Нагадаємо, що 18 серпня 2011 року під час засідання 40-ої сесії Тернопільської обласної ради депутати ухвалили звернення до Президента України, Прем'єр-міністра, уряду та Верховної Ради з вимогою вжити термінових заходів, аби не допустити зменшення у 2011 році обсягів фінансування соціальних гарантій та забезпечити здійснення соціальних виплат у повному обсязі.

Зазначимо також, що Заліщики належать до четвертої категорії Чорнобильської зони, а за кількістю онкозахворювань посідають перше місце у Тернопільській області.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.