Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як відомо, Рада національної безпеки та оборони України вирішила відновити допризовну військову підготовку в усіх навчальних закладах. Відтак стало на часі відновлення матеріальної бази для таких занять, однак коштів для цього в бюджеті немає, адже в державі - економічна криза. Існуючий же стан речей аж ніяк не відповідає вимогам сьогодення. Так у Тернополі, приміром, практичні заняття з предмету «Захист Вітчизни» наразі є можливість проводити лише у трьох школах - №14,№22 та загальноміській Школі допризовної підготовки. Але і в цих закладах немає всього необхідного.

- Досі у нас не було макетів автоматичної зброї для занять з вогневої підготовки, - розповідає директор ЗОСШ №14 Олег Тернопільський, - доводилося позичати. – Так само бракувало коштів для ремонту підвального приміщення під школою, де проводяться навчання з цивільної оборони, і яке водночас є протирадіаційним укриттям та може служити бомбосховищем. А це вже дуже серйозно, бо в разі чого мусимо забезпечити захист дітей, за здоров’я і життя яких несемо відповідальність. Тому я дуже вдячний за допомогу депутату Тернопільської міськради Віталію Цимбалюку, який закупив для школи два навчальних автомати, а також придбав необхідні будівельні матеріали.

Сам Віталій Цимбалюк переконаний, що робота депутата полягає насамперед у реальній допомозі тернополянам, а не лише у справному відвідуванні сесій та проголошенні правильних гасел. «Зміцнення обороноздатності держави – це сьогодні питання номер один, - каже він. - Тому вирішив допомогти чимось конкретним бодай одній школі. Якщо так зроблять й усі інші депутати, а їх у нашій міській раді шістдесят, то проблему матеріального забезпечення допризовної підготовки в наших школах можна буде вирішити повністю і без суттєвого навантаження на бюджет».

цимбалюк, автомати, фото, тернопільський тиждень

Коментарі  

 
+2 #8 Врівняткофф 25.02.2015 15:28
Коли міський голова - свободівець хоче закрити школу допризовної підготовки, інший депутат Цимбалюк купує зброю, щоб навчити хлопців. І хто з них кращий представник громади?
Цитувати
 
 
+4 #7 Петро12 24.02.2015 13:30
добрий вчинок, адже навчання майбутніх захисників відчизни це запокура нашої безпеки та стабільності!
Два автомати це не багато, зате вони є!!! а до міська влада плювати хотіла на дітей, лиш язиком бовтає ми то... ми одне .... ми інше.... а результатів немає!
добрий зробив вчинок, діти це найважливіше!
Цитувати
 
 
+6 #6 Художник 24.02.2015 13:15
Скільки вже можна ту тему мусолити? Він з неї одразу вийшов!
Тим більше людина покаялась...
Хай краще дерибанщик Надал починає відмовлювати гріхи, бо те що він робить в місті - партія регіонів відпочиває взагалі!
Цитувати
 
 
+4 #5 Mykolaa 24.02.2015 13:06
Взагалі то Цимбалюк депутат-мажоритарник і був обраний громадою з округу!
Цитувати
 
 
-5 #4 Звір 24.02.2015 12:48
а ну попробуємо чи щось непозитивне про Цимбалюка в коментах публікується.
Цимбалюк був обраним в міську раду від Партії Регіонів! Ви про це забули?
Цитувати
 
 
-6 #3 Андрій1 24.02.2015 12:02
піар на вибори
Цитувати
 
 
+3 #2 Андрiй Васильович 24.02.2015 11:33
Правильно робить.А дехто тiльки вирiшуе, як бiльше обкрасти i обдурити людей.
Цитувати
 
 
+5 #1 Олександр Б. 24.02.2015 10:31
Поки Надал в Іспанії будував собі нове котеджне містечко, Цимбалюк підготував молоде покоління до протистояння з агресором!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.