Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Повертаючись до повідомлення Тернопільської обласної прокуратури, яке вона розмістила на своєму офіційному сайті 27 лютого 2014 року  (На Тернопільщині прокуратура повідомила про підозру керівнику відділу Держземагентства за спричинення державі понад 8 млн грн шкоди ) Скупими словами, прокурори зазначають, що «прокуратурою Тернопільської області повідомлено про підозру керівнику одного з відділів Держземагентства в області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем)».

Проте, ця справа набагато серйозніша і резонансніша, ніж видається на перший погляд.

Як нам вдалося дізнатися з неофіційних джерел, чиновником, якому висунули підозру, є начальник міського відділу Держземагентства у м. Тернополі пан Фролов.

До Фролова вже пробували навідуватися так звані «сміттєві люстратори», але після жорсткої розмови про те, що він надасть розголосу інформації про земельні махінації на території міста Тернополя, «люстратори», залишили його в спокої.

Лишається сподіватися, що правоохоронцям Фролов розкаже те саме, а може навіть і більше, ніж мав розказати «люстраторам».

До речі, він виявився не один, і кримінальні справи порушені також проти його колишніх безпосередніх начальників – Папіровського і Мартинюка і колег з Чортківського та Заліщицького районів.

Напевне, земельна мафія таки існує і хочеться надіятись, що вже зовсім скоро ми будемо бачити нові викриття серед нечесних чиновників.

"Тернопільський тиждень"

 

Коментарі  

 
0 #11 Марія-99 28.05.2015 11:06
І Мартинюк буде мати кримінальну справу? Був такий чесний...
Цитувати
 
 
0 #10 Gtnhj 28.05.2015 11:04
Цитую катя:
ще би прокуратура взялась за ОСББ!!!

А що з ОСББ не так?
Цитувати
 
 
0 #9 Gtnhj 28.05.2015 11:02
Цитую Сергій:
Цей хитренький Юра,має тата, великого начальника газів і ніякі суди йому не страшні,звісно через тата і попав на цю посаду і в податкову.

якого начальника газів? це той тато, що працював в профспілці Тернопільгазу?
Цитувати
 
 
+1 #8 ПРАВДА 11.03.2015 16:20
Нажаль, як показує досвід, люди честі, справедливості та гідності, люди які дотримуються всіх законів злочинній системі не потрібні, що підтверджується злочинними діями, які вбуваються по відношенню Фролова Ю.В. Хто знає закон, той знає, що землю продала міська рада, а Фролов Ю.В. працює у державній установі, і в повноваження його не входить приймати рішення щодо надання, вилучення чи продажу земельних ділянок комунальної власності! Є ті хто розпоряджається -в даному випадку Тернопільська міська рада, а є ще ті, хто мав би стежити за законністю даних рішень. Ось лишень члмусь у Ваших "писаннях" ні слова...
Цитувати
 
 
0 #7 ПРАВДА 11.03.2015 16:19
Шановні писаки!!! По іншому і не скажеш... грамотна людина, людина яка поважає в першу чергу себе, ніколи не стане, не розібравшись, звинувачувати когось іншого,більш того, коли людину звинувачують безпідставно!!! Ще в Біблії сказано "не суди - та не судимий будеш"!!!

Хочу сказати лише одне, у нашому патріотичному місті мафія таки існує, і в руках тієї мафії зосереджені всі сфери... більше того, в час, коли гинуть люди, захищаючи честь і цілісність України, у нас тут, кояться страшні справи під прикриттям владних та впливових. Нажаль, як показує досвід, люди честі, справедливості та гідності, люди які дотримуються всіх законів злочинній системі
Цитувати
 
 
-2 #6 Сергій 04.03.2015 15:03
Цей хитренький Юра,має тата, великого начальника газів і ніякі суди йому не страшні,звісно через тата і попав на цю посаду і в податкову.
Цитувати
 
 
+3 #5 Сергійг 04.03.2015 07:27
А Фролов верещить я не я і хата не моя, та ще й зливає свого "патрона" по податковій а теперішнього мера Надала. Одна бандейка. Обидвох на нари!!!
Цитувати
 
 
+4 #4 Фролов 03.03.2015 19:10
Члена партії регіонів Юрія Фролова взяв на цю посаду Желіховський, заступник тодішнього губернатора Хоптяна, тільки з тою умовою, що Фролов підпише документи про продаж ділянки в парку Загребелля. До того часу ніхто не брав на себе такого зобов»язання, але Фролов не побоявся, бо рахував, що має сильних покровителів.
Желіховський представляв інтереси швейцарської фірми «Bodmin Ag», яка купила по заниженій вартості цю ділянку та розташовані на ній споруди (мова йде про колишню Орбіту біля дальнього пляжу). Співвласником фірми «Bodmin Ag» є Володимир Бутко , за часів СРСР був першим секретарем Донецького обкому комсомолу. Желіховський у той же час був першим секретарем Тернопільського обкому комсомолу.
А взагалі,це стратегічний об»єкт, тут дислокувався батальон Національної Гвардії України ВЧ 1441. Але Бутко разом із Желіховським, їх прогнали, щоб викупити за безцінь землю в лісі та величезну, готову до експлуатації споруду, яка належить державі.
Цитувати
 
 
+4 #3 базар Фролова 28.02.2015 17:07
Фролов злодій номер один в місті. Вдало маскувався, накрав землі, має бізнес з Кібляром. Скільки він крові випив власникам мафів..... Прийшов твій час. Думаю суд буде об'єктивним і Фролов надовго загремить і свого дружка Віцю Кімбляра потягне.
Цитувати
 
 
+3 #2 катя 27.02.2015 18:27
Ще би прокуратура перевірила ОСББ на рейдерство
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.