Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ще на початку року міська рада порадувала всіх тернополян прогресивною новиною (читайте і дивіться ТУТ), мовляв, у всіх тернопільських школах встановлять відеокамери для зовнішнього і внутрішнього спостереження. Це мають зробити до кінця 2015 року. Наступного ж роботу продовжать у дитсадках.

Головна мета – подбати про безпеку учнів. Пілотною для цього обрали школу №4 обласного центру, де вже на той час була встановлена система «Смарсі», завдяки якій батьки можуть бачити, де їхні діти і чим займаються. Згодом у школі обіцяли обладнати спеціальний сервер, де відповідальна людина могла б спостерігати за усіма камерами.

Не минуло й двох місяців, як "геніальний" педагогічний задум втілений у життя.

У Центрі творчості дітей та юнацтва, який ще у далекому 1985 році був переведений в прибудову (II поверх) школи №4, активно функціонують камери. Функціонують всюди.

Навіть… у дитячих туалетах.

Уявляєте, в цьому комунальному позашкільному освітньому закладі в туалеті над кабінками висить старий «глазок» від дверей з куснем дрота. І все це, на перший погляд, причандалля має вигляд вебкамери!? Тобто, діти цю бутафорію сприймають як справжні веб-камери!!! (див. фото)

Після побаченого, подібний вислів відомого педагога, який банером висить у цьому навчальному закладі,  викликає справжню огиду (див.фото)

  24 школа, тернопіль, скандали, відеокамери, туалети, фото, тернопільський тиждень

 

  Це якй педагогічний хист потрібно мати, щоб додуматися до такого «психологічно вивіреного» кроку?! Тут, на ІІ поверсі, навчаються переважно діти молодших класів.

Подумайте на хвилинку, яку глибоку психологічну травму можна завдати ще не сформованій особистості через такі-от «прогресивні» витребеньки.

Якими природженими збоченцями мають бути люди, котрі сприймають таку ситуацію як щось прийнятне??? 

Просимо сприймати цей матеріал як запит до офіційних структур міської ради Тернополя, які відповідають за розвиток гуманітарної сфери в місті.

Чекаємо відповідного реагування. Негайного! Інакше всі оті бабійчуки, крупи, смики, похиляки і директор закладу гуртом хай йдуть у цей туалет під прицілом камер усіх місцевих каналів. А тоді, після показу, хай із ними поговорять психологи.

     24 школа, тернопіль, скандал, відеокамери, фото, тернопільський тиждень     

24 школа, тернопіль, скандал, відеокамери, фото, тернопільський тиждень

24 школа, тернопіль, скандал, відеокамери, фото, тернопільський тиждень

24 школа, тернопіль, скандал, відеокамери, фото, тернопільський тиждень

24 школа, тернопіль, скандал, відеокамери, фото, тернопільський тиждень

 

 

 

Коментарі  

 
0 #6 Славко 30.06.2015 13:31
То все звичайно дуже обурливо, але то тільки мені здається, що на одній фотографії камера направлена на двері, а на іншій вона чарівним чином повернута всередину? Журналістські жарти?
Цитувати
 
 
+1 #5 ААААА 02.03.2015 10:08
Хтось з адміністрації школи страждає педофівлією.
Діти, будьте обережні!!!
Цитувати
 
 
+2 #4 ААААА 02.03.2015 10:06
Хтось в цій школі страждає ПЕДОФІЛІЄЮ. Діти, будьте обережні!!!
Цитувати
 
 
-1 #3 майбутній вчитель 01.03.2015 19:17
це дійсно, якщо правда, якийсь дибілізм. не вчителі а придурки :sad:
Цитувати
 
 
+1 #2 таксаров 01.03.2015 17:47
:-?
Цитувати
 
 
+3 #1 таксаров 01.03.2015 17:46
фу бляu
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.