Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Незважаючи на відсутність видимих ознак офіційної передвиборчої боротьби, кандидати, які бачать себе мером Тернополя на наступні 5 років, активно думають, як перемогти.

Один з елементів виборчої кампанії - наявність так званих "технічних" кандидатів. Через них можна пропонувати своїх людей до складу дільничних і окружних виборчих комісій, через них можна паплюжити конкурентів, вони можуть виступати замовниками рекламних матеріалів, які не ототожнюватимуться з реальним кандиатом.

Теперішній міський голова Сергій Надал, перебуваючи 4 роки на посаді та маючи більшість у міській раді, так і не спромігся завоювати симпатії тернополян настільки, щоб вони підтримали його на наступний термін. Тому і вдається Сергій Віталійович до передвиборчих маніпуляцій та підшукує собі "технічних" друзів під вибори.

Одним з них вже став його касир з минулих виборів, секретар міської ради свободівець Ігор Турський.

Попри наявні власні амбіції, Ігор Турський поки що є слухняним інструментом в руках свого більш хитрішого шефа.

Надал підставляв Турського і раніше. Наприклад, чи не щороку, намагаючись уникнути конфлікту інтересів між однопартійцями та міліціонерами, Сергій Віталійович тікав з міста на 9 травня, підставляючи під удар секретаря ради Турського, який і "розгрібав" всі скандали, повязані з Днем Перемоги.

Зовсім нещодавно, саме Турський підписав листи Віталію Цимбалюку про те, що той більше не є депутатом міської ради. Звісно, приймаючи незаконне рішення, Сергій Надал добре знав про можливі наслідки, тому і відмовився ставити свій підпис під всіма документами в продовження історії позбавлення регіоналів депутатських мандатів.

До слова, на сьогоднішній день Цимбалюк - повноправний депутат міської ради, про що на минулій сесії повідомив сам Надал.

Про те, що Турський зможе стати технічним кандидатом Надала свідчить і нещодавна поява пана секретаря на ефірі телеканалу ІНТБ, який, як відомо, через підставних осіб належить Сергію Надалу (
https://www.youtube.com/watch?v=kxBKivsXOCo).

Назвати це звичайним збігом обставин важко. Тому ми продовжуватимемо слідкувати за політичними "розкладами", щоб знайти інших "технічних" друзів Сергія Надала.

А про самого Турського (з його слів) можна прочитати в статті ТУТ

 

  

Коментарі  

 
-3 #6 Григорій Т. 08.03.2015 17:07
Навіть якщо це правда (в чому є підстави сумніватися) то це показує, як свободівці формують команду!
Цитувати
 
 
+4 #5 Петро12 06.03.2015 08:56
Надал вже назнає що думати і всіма силами буде намагатись залишитись при кріслі, адже воно дуже хлібне оскільки народ у нас в Тернополі щось дуже не доганяє як їх гарно розводять і розводять!!!!
Цитувати
 
 
+7 #4 west 05.03.2015 16:38
А може цих уродів не на вибори , адо суду пора
Цитувати
 
 
+8 #3 Василь TT 05.03.2015 15:19
Надал свое вже вiдпрацював. Досить його правлiння та його друзiв. Накралися по самi вуха. А то, що Цимбалюку вiдновили депутатсво, нiчого дивного немае. Бо Надал тодi зовсiм зблудив.
Цитувати
 
 
+9 #2 Віталян 05.03.2015 15:17
В Надала ціла кримінальна структура, яка готова виставляти технічних кандидатів на його користь!
Здогадайтеся як будуть розплачуватись...ЗЕМЛЕЮ!!!
Цитувати
 
 
+9 #1 Ростислав 05.03.2015 14:51
А як там з "Калиновим цвітом", памятає громада за садово-городнє товариство що в Березовиці. І кому дісталися ті діляночки це мабуть таємниця каденції С.В.Надала. Все трималося у великому секреті.Можливо пан Надал С.В. прозвітує, чи як.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.