Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Від публічності до нав’язливості – один крок. Перед виборами ця грань на стільки тонка, що рідко хтось її дотримується. Так і наш міський очільник почав готувати «сані з літа» і вже буквально не «вилазить» з усіх моніторів міста. А їх, на жаль, доволі багато у файному.

Так, на площах, в громадському транспорті, в деяких ВНЗ та й просто на зупинках жителі міста регулярно, іноді безперервно слухають «містера поки що мера».

Інформаційна атака на стільки потужна, що деякі тернополяни вже й жартувати почали словами з мультфільма, мовляв «Мамо, мамо! Нашого тернопільського мера і там, і тут показують!».

А показувати будуть ще довго, і нудно. Надал серйозно взявся за виборчу кампанію і використовує усі можливості, аби буквально «залізти» в голову кожного тернополянина.

На щастя, не кожна реклама має результат, деяка, навпаки може викликати відразу. Ціль «Почує кожен» також має шанс провалитись.

Львів Тернопіль щоденно

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.