Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Цьогорічний міський бюджет виявився набагато більшим, ніж бюджети минулих років. Це повязано з децентралізацією, про яку говорить вище керівництво України.

Міський голова Тернополя Сергій Надал в своєму вузькому колі вже проанонсував, що бюджет стане одним з елементів його передвиборчої кампанії, адже зароблені всіма тернополянами гроші можна вкласти в житлово-комунальну галузь, яка для пересічних виборців є однією з найпомітніших.

Вже зараз міська рада обіцяє басейни в дитячих садочках, відремонтовані тротуари та двори, ремонти в підїздах та оновлення мереж, закупівлю урн для сміття та інших елементів благоустрою.

Але чи радітимуть прості тернополяни таким планам міського голови?

Із 1 квітня тарифи на опалення для населення підвищать приблизно на 66%. Проте, з урахуванням виконання вимог МВФ плата за 1 кв. м зросте, імовірно, залежно від ціни газу, від 60 до 100 грн., пише Алла Єрьоменко в статті "У скільки обійдуться громадянам кредити МВФ?" 


"Тобто в місяць за опалення в квартирі метражем 40 кв. м доведеться платити 2,4-4 тис. грн. При площі квартири 50 кв. м, відповідно, 3-5 тис. грн на місяць. І далі - по висхідній...", - зазначає автор.

Що це означає на практиці?

Тарифи на централізоване опалення встановлює міськвиконком, які погоджуютья в НКРЕ. Згідно з українським законодавсвом, вони не можуть бути збитковими для підприємства тепломереж, в нашому випадку - для КП "Тернопільміськтеплокомуненерго".

Незбитковими їх можна зробити і за рахунок дотування з бюджету, однак, за нашою інформацією, від такої ідеї в міській раді відмовляються, бо тоді треба "поставити хрест" на всіх задумах та планах у галузі ЖКГ.

Для пана Надала у передвиборчий рік важливішим виявився самопіар на бюджетних коштах, ніж реальна поміч кожній тернопільській родині. Тому вже в цьому році мешканці міста тішитимуться з нових лавочок, тримаючи в руках порожній гаманець.

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+1 #4 ганна придушана 26.03.2015 11:13
Тротуари зимою вже п1д1гр1ли. А рожев1 каштани, придбан1 на останн1 грош1, покрали. Тепер ще витрати на в1деокамери для тих каштан1в. Та за одн1 т1 каштани треба було судити давно. А ви ще мову ведете про як1ь вибори. Хоча. хто його знае ск1льки продажних. ск1лькох в1н купить за бюджетн1 грош1. Рожев1 каштани купують т1, у кого вже е все - 1 кольоров1 фонтани. 1 в1део на дорогах. 1 св1тлофори, асфальтов1 дороги. а не яри, через як1 не про1деш. А в1н першочергове - це рожев1 каштани. Ну х1ба так можна?
Цитувати
 
 
+4 #3 Максимко 25.03.2015 10:43
Немає що вірити більше тій злодійській морді Надалу!
Вдвіче в одну річку не війдеш...
Цитувати
 
 
+3 #2 Cергiй 25.03.2015 10:39
Кому потрiбен надальський пiар? Надал, як завжди, в першу чергу дбае про себе. Хай навiть не думае, що переможе на виборах. Люди наiлися його брехнi та злочинних рiшень.
Цитувати
 
 
+3 #1 Степанович 25.03.2015 09:14
Ви вірите тепер тій злодійській морді Надалу?
Вдруге в одну річку не ввійдеш!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.