Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Земля – це хороший прибуток, і ледь не кожен чиновник намагається якомога більше на ній нажитись. Це ми бачимо по діяннях нашого тернопільського мера. Але шлях до землі лежить не лише через крісло на Листопадовій, а й через інші структури.

Так, за інформацією з достовірних джерел, Управління Держземагентства в місті Тернополі прагне очолити такий собі пан Ковалів. Попри те, що наразі де-юре управлінням керує Юрій Фролов (його нещодавно суд випустив під заставу в розмірі понад 350 тисяч гривень), Ковалів уже подав документи на його місце і чекає на «диво». Бо що, що, а досвід роботи із земельними ділянками у нього немаленький.

А тепер по порядку.

Так, до того, як потрапити у Тернопіль, пан Ковалів «тісно» працював із землею у Івано-Франківську, звідки його буквально «сокирами виганяли», бо полюбляв «ділити» чужі наділи «по-совісті». Так доділився, що вхопив дві кримінальні справи (про це ще плануємо поговорити). Хоч кримінал Ковалів зумів «замяти», та на Франківщині робити вже було нічого.

От і почав шукати щастя в Тернополі. Зараз пан Ковалів їздить на Range Rover (який коштує приблизно 1 мільйон гривень) і перебуває в тісних стосунках з місцевим «мафіозі» на чолі з відомим авторитетом, до якого бігає радитись ледь не по кожному питанню.

Крім цього має в Тернополі власне підприємство «Землевласник-СЛ», яке серед всього іншого надає послуги приватизації землі. В цьому питанні якраз Коваліву немає рівних. От тільки цікаво, чи вистачить йому грошей та зв’язків для того, аби осісти на місці Фролова?

Якщо Ковалів таки здобуде бажану для себе посаду, то довкола нього замкнеться земельне коло: він прийматиме рішення, а його фірма видаватиме необхідні документи. Звісно, все це він робитиме в память про Майдан...

Коментарі  

 
0 #1 Ольга Тимчук 30.05.2015 17:27
А казали, що в це крісло мітить Михайло Федишин. То правда?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.