Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Все нові і нові цікаві факти знаходяться, коли мова йде про так званих "громадських активістів".

Частина з них асоціюється з криміналітетом 90-х, а частина і є тим криміналітетом, щоправда молодшим за віком, але вже маючи за плечима досвід перебування під слідством.

Ми вже згадували про керівника ВГО «Громада і закон» Рака Ярослава Васильовича, який свого часу міг працювати заступником керівника УМВС в Тернопільській області, керівником УБОЗу у у статті  
Особи з кримінальним минулим та колишні міліціонери хочуть підмінити собою люстраторів

Тоді його пробували звинуватити в неналежному ставленні до засудженого, який скаржився на погіршення стану здоровя (інформація в коментарі - http://ord-ua.com/2009/06/06/yauk-spravi-u-ternopilskomu-dai-/?page=17).


Вивилося, що це не всі "подвиги" вже колишнього міліціонера, який зараз так активно бореться за "громаду" та "закон".

27 травня 2011 року був затверджений обвинувальний вирок по кримінальній справі №....343, відповідно до якого Рака Ярослава Васильовича звинуватили у заволодінні чужим майном шляхом обману та службового підроблення. Якщо коротко, то пан Рак отримав майже 3000 гривень з каси УМВС в Тернопільській області за послуги, які він не отримував по документах, які він підробив.

Цього чоловіка неодноразово бачили і на пікетах, які останнім часом так часто організовуються різними "громадськими активістами".

Але найцікавіше полягає в тому, що громадська організація "Громада і закон" утворилася 16 березня 2011 року - рівно через місяць з часу відкриття згадуваної нами кримінальної справи 


Більше того, юридичною адресою громадської організації, яку очолює Я.Рак, є адреса, за якою розміщене комунальне підприємство Тернопільської міської ради "Тернопільелектротранс" Це підприємство очолює депутат Тернопільської міської ради Андрій Мастюх, який обраний до ради від неіснуючого нині "Фронту змін".

І саме предаствники цієї організації, серед інших, пікетували міську раду майже рік тому, і яких потім Сергій Надал назвав агентами кремля.

Про те, що "агенти" користуються приміщенням, яке належить громаді, можливо, навіть безкоштовно, Сергій Віталійович скромно промовчав.

"Тернопільський тиждень"

    

 

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.