Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Тернопільський тиждень» вже повідомляв сьогодні, що із займаної посади звільнено прокурора області Юрія Гулкевича. Таке кадрове рішення фактично стовідсотково вказує на те, що вже днями Тернопільщина таки матиме голову ОДА. І ним буде Степан Барна.

Така наша впевненість ґрунтується на розумінні простої ситуації. Пояснимо.

Кожен керівник області хоче мати «своїх» начальників силових структур в краї -  прокурора, начальника міліції, податківція, керівника СБУ тощо.

Це аксіома політичних розкладів ТА ЗАПОРУКА ТОГО, ЩО ТИ НА ПОСАДІ ПЕРШОГО КЕРІВНИКА ЗМОЖЕШ ДАТИ ЯКИЙСЬ РЕЗУЛЬТАТ

Нещодавно, як ми і прогнозували, начальником УМВС в області став Олександр Богомол. Прокурора звільнено сьогодні. Керівник СБУ в Тернопільскій області має поки що статус тимчасово виконуючого обов’язки.

Близько тижня тому звільнено голову Державної фіскальної служби Ігоря Білоуса. Він – уродженець Тернополя, навчався у нашій місцевій школі. А це автоматично означає, що в «підвішеному» стані залишилися керівники податкової в регіонах. В тому числі і Тернопільщини Ігор Комендат, який досить непогано зарекомендував себе на цій посаді.

Всі ці кадрові перетрубації, для знаючих людей, є ознакою того, що, нарешті, Тернопілля отримає повноцінного очільника, а не в.о. голови ТОДА, скандально відомого Крисака.

Місцеві ЗМІ вже втомили своїх читачів прогнозами, хто ж вмоститься в губернаторське крісло. ТТ припускав і раніше, що це буде нардеп Степан Барна. Сьогодні за інсайдерською інформацією стало відомо, що Народні депутати выд «Блоку Петра Порошенко» Валерій Кулич і Степан Барна в найближчі дні очолять дві області. Кулича вже офіційно представив Президент як голову Чернігівської ОДА.

То ж тепер черга Степана Барни? Передумови для цього в області вже є всі …

 

P.S. За останніми даними наш прогноз все ж збудеться, адже Кабінет Міністрів сьогодні погодив призначення нардепа Степана Барну. То ж до кінця тижня область буде з керівником, як ми і писали ….

«Тернопільський тиждень»

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.