Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Машину з донецькими номерами зупинили у Тернополі працівники Державтоінспекції. При перевірці документів з'ясувалося, що пасажири та водій - мешканці Одещини. Усі були у стані алкогольного сп'яніння. Компанія поводилася зухвало, стверджуючи, що вони представники волонтерської організації «Промінець надії», яка зареєстрована у Чернівцях.

«При огляді правоохоронці виявили різноманітну документацію, серед якої чисті бланки актів та звітів, — розповідають у прес-службі обласного управління міліції. — Вилучили міліціонери скриньки та трьохлітрові банки для пожертв. Окремо зберігалися папки з переліком усіх магазинів, заправок, аптек та інших громадських місць з кожного району області, по яких волонтери збирали допомогу. Це, кажуть слідчі, тисячі закладів на території всієї Тернопільської області. Троє волонтерів-чоловіків знімали будинок у Великих Гаях. Розмовляючи з правоохоронцями, вони путалися в показах та свідченнях, неодноразово змінювали відповіді на одні й ті ж питання. Спочатку казали, що приїхали на Тернопільщину до знайомих. Через деякий час стверджували, що уже місяць тут збирають гроші для хворих дітей, а усі пожертви передають у центральний офіс в Чернівці. Неоднозначні відповіді у підозрюваних і щодо кількості зібраних пожертв та методи передачі грошей. Сум вони не пам'ятають і як саме перераховували кошти у них також кілька версій. За словами одного з волонтерів, востаннє він передав близько десяти тисяч гривень керівнику організації».

За номером гарячої лінії «Промінця надії» правоохоронцям повідомили, що очільниця уже більше тижня за межами України. З'ясували правоохоронці, що так-звані волонтери з кожної скриньки чи банки брали собі у якості зарплати по 5 відсотків від усієї суми. Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 190 частиною 1 ККУ - шахрайство. Триває слідство.

 

Коментарі  

 
+1 #1 Никита 03.06.2017 06:43
Так вони хто? З іх фонду люди, чі ні. Толком так і не написали
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.