Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Рішенням сесії міської ради від 31 березня 2015 року було внесено зміни до Положень про виконавчі органи міської  ради. Доповідачем міський голова Сергій Надал визначив у цьому питання самого себе.

Відповідно до прийнятого документу, внесено зміни в Положення про управління муніципальної поліції і тепер "управління здійснює організацію виконання робіт з демонтажу незаконно встановлених об’єктів на території міста", хоча раніше лише брало в цьому участь.

Зміна повноважень надалівських поліцаїв, а також те, що мер особисто виносив цей проект рішення на розгляд депутатів, є тонким натяком на те, з ким треба домовлятися, щоб тебе оминув демонтаж, навіть якщо оформлення поновлених документів на обєкт гальмується самою міською радою.

Наприклад, у підприємця закінчився договір оренди землі під великою рекламною конструкцією типу "біг-борд". Якщо вчасно його не поновити (на офіційних та неофіційних умовах міської ради) то обєкт підлягає знесенню. Тепер у підприємця є вибір: або "занести", щоб швидко переоформити, або вже "нести", щоб домовитися про скасування або відтермінування демонтажу.

І в одному і в другому випадку, треба "нести".

Існує для підприємця і третій варіант: безкоштовно "позичити" рекламну площу до виборів. Відсутність пролонгованих документів дозволить не платити в бюджет, а потрібний портрет на "біг-борді" стане запорукою, щоб щит не демонтували.

"Тернопільський тиждень"

Коментарі  

 
+1 #3 олена 2 06.04.2015 09:06
Все злодiй робить пiд себе та для себе.Щоб часом його не минули.
Цитувати
 
 
+1 #2 31 03.04.2015 11:19
як так можна з людьми поводитись :sad: підприємцям й так не легко, а їх ще й добивають
Цитувати
 
 
+2 #1 Женя 03.04.2015 10:55
Все вірно, НЕСТИ треба Надалу, скоро вибори!
Грошей на компанію вже ніхто не дасть, потрібно самому збирати)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.