Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нещодавно голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна оприлюднив декларацію про отримані ним доходи у 2014 році. Витяги з декларації розміщені на офіційному сайті Верховної ради України, оскільки тоді Степан Степанович ще був народним депутатом. Там же розміщена декларація і за 2013 рік (http://gapp.rada.gov.ua/declview/home/preview/18207)

Редакція сайту "Тернопільський тиждень" проаналізувала доходи пана Барни, а висновки, як то кажуть, робіть, панове читачі, вже самі.

Довший час Степан Барна був безробітним, оскільки сторінка політика у Вікіпедії взагалі не містить даних про його трудову діяльність. Докладніше  
ТУТ 

 Це підтверджується і відомостями з декларації за 2013 рік, де годувальником сімї була дружина пана Барни. Безпосередньо перед парламентськими виборами у 2014 році Степан Степанович Барна обіймав посаду заступника директора ТОВ "Протекшен груп", яка входить в коло інтересів, або іншими словами - є бізнесом  іншого нардепа - Романа Заставного. За цей же рік матеріальний стан сімї Барни суттєво покращився. До депутатської зарплати додалися ще девіденти та проценти, більшість з яких отримує дружина.

У власності Степан Барна має земельну ділянку площею
11 га та житловий будинок, площею 83 м.кв. Це може бути земельний пай та батьківська хата, адже родом голова ОДА з села Нагірянка Чортківського району.

За час депутатства сімя Степана Барни розжилася на квартиру, площею
92 м.кв., яка, втім, може бути і орендованою.

До обрання у Парламент Степан Степанович користувався бюджетним автомобілем ДЕО "Ланос", 2004 року випуску. Але вже у 2014 році обзавівся машиною преміум-класу Шкода "Суперб", 2007 року випуску. Середня ціна такого авто на вторинному ринку складає близько 11-12 тисяч доларів США.

Якщо у 2013 році сімя теперішнього губернатора тримала в банку заощадження в сумі 22 тисячі гривень, то вже за рік сума збільшилася до 57,5 тисяч гривень. Сам Степан Степанович теж поклав у банк 50 тисяч гривень.

Незважаючи на відносно малий річний дохід у 2013 році, сімя Степана Барни спромоглася сплатити 152 тисяч гривень позики (кредиту) та процентів, що більше ніж в 5 разів від отриманих доходів. 

У 2014 році вже сам Степан Степанович сплатив позику в сумі 175 тисяч гривень, що в 4 рази більше від його офіційно нарахованого доходу.

Лише за 1 рік голова Тернопільської ОДА подав приклад, як потрібно жити по-новому, як це і декларував Президент Порошенко.

Залишилось зовсім небагато - щоб так жили всі мешканці Тернопільщини.

«Тернопільський тиждень»

 

барна степан, голова тода, декларація, фото, тернопільський тиждень

 

барна степан, голова тода, декларація, фото, тернопільський тиждень

 

 

барна степан, голова тода, декларація, фото, тернопільський тиждень

 

 

 

 

Коментарі  

 
+1 #2 Валерій 1 15.04.2015 19:01
Елементарний злодюжка... і всі про це знають і мовчать? ціна прокурора...
Цитувати
 
 
+1 #1 Ростислав 15.04.2015 14:35
Якщо це НАСПРАВДІ, то хіба це по-новому. ?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.